15 fotografii cu puternic impact emotional care ne-au rupt inimile in bucatiȘtim cu toții că viața este dură, așa că suntem pregătiți pentru orice situație neplăcută. Dar într-o zi vedem un casier care decide să picteze unghiile unei fete cu paralizie cerebrală sau un muzician care îi ajută pe oamenii fără adăpost și înțelegem că există încă ceva bun în această lume.

Un salon de unghii au refuzat acest serviciu pentru că „se mișcă prea mult”. Astfel, un casier a decis să cumpere lacuri de unghii și să picteze unghiile acestei fete în timpul pauzei.

Ecografie 3D tipărită pentru o mamă oarba, însărcinată

Aceasta este o fotografie a bunicului meu cu câteva săptămâni în urmă, la cea de-a 95-a aniversare. El a spus: „Cel puțin acum pot să nu mai fiu îngrijorat ca mor tânăr.”

Acest câmp de orez a fost distrus de apa dintr-o peșteră inundată unde copiii au fost prinși. Ea a spus doar: „Nu contează. Vreau copiii să iasă cu viață.

Poliția încearcă să salveze o femeie care se îneacă prinsă într-o mașină.

„Bunicul meu a trebuit să se mute într-o casă de îngrijire medicală din cauza faptului că boala lui Alzheimer se înrăutățește. Ori de câte ori îl vizitez cu fiica mea, el se ridica și se comportă ca și cum nu mai este bătrân.

„Mi-am vândut camionul pentru a-i plăti operația.”

„Clasa mea de absolvent și colegul nostru de 92 de ani”

„Soția mea și cu mine eram îngrijorați că fiica noastră ar avea dificultăți în a-și face prieteni în grădiniță.

Tati participa la un atelier „ai grija de fiica ta”

Oamenii care se ocupa de salubritate au luat o pauză

„Nu este întotdeauna ușor să fiu un tată singur , dar câteodată mă confrunt cu unele lucruri pe care ceilalți tați nu le pot face”.

În ziua următoare, păpușa favorită a fiicei noastre de 2 ani si-a pierdut piciorul. În ciuda acestor lucruri, ea i-a spus: „E în regulă, te iubesc așa cum ești.” Inspirat de asta, avem un scaun cu rotile pentru papusa ei.

În timp ce aștepta autobuzul, acesta a luat toate gunoiul din jurul lui și l-a pus în coș.

„Micul meu copil de 3 ani pretinde că este tatăl său care lucrează de acasă în IT. Are tastatura, mouse-ul, ecranul calculatorului și cafeaua.

„Mama mi-a scris, a spus că va fi mamă din nou, un minut mai târziu am primit fotografia asta.”

București
cer fragmentat
20.8 ° C
22.2 °
20 °
34 %
1.5kmh
82 %
Dum
20 °
lun
25 °
mar
25 °
mie
27 °
joi
28 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,8577
USD
4,1111
GBP
5,3315
AUD
3,0037

CELE MAI VIZIONATE

Pătratul lui Pitagora – Matricea numerologică care ne dezvaluie caracterul unei persoane!

Acest test ne ajuta sa descoperim cum este cu adevarat o persoana. Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și tendințele în...

România prin ochii turiştilor

Tindem să străbatem mări şi ţări, să ne programăm vacanţe în cele mai exotice colţuri ale lumii, să plecăm cât mai departe pentru a...

Aceste locuri au devenit cunoscute datorită faptului că nimeni nu are voie să le viziteze. Explicaţia pentru acest lucru este infiorătoare!

Multe atracţii turistice au devenit faimoase datorită numărului mare de turişti care le vizitează. Cu cât un loc este mai vizitat, cu atât ajunge...

Cel mai bun neurochirurg din Europa “Când faci un bine cuiva, nu trebuie să ceri nimic în loc.” – Leon Dănăilă

Fiecare celulă umană este sfântă. Credinţa mea este că Dumnezeu, prin mine, ajută bolnavii pe care ajung să-i operez. Dumnezeu mi-a dat mâini, mi-a...

20 de fotografii care ne arată modul în care oamenii și-au trăit viața acum cateva decenii

Astăzi, nu ne putem imagina viața fără toate gadgeturile noastre tehnologice fanteziste. Au devenit o parte atât de integrantă a vieții noastre, încât a...
Apreciază articolul: