8 remedii naturale pentru a scapa de DUREREA de dinți

O durere de dinți este ceva pe care cu toții am experimentat-o ​​cel puțin o dată în viața noastră. Potrivit unui sondaj , mai mult de 90% dintre adulți au avut o anumită formă de carii dentare.

Clatirea cu apă săratăApa sarata este un dezinfectant natural și, de asemenea, un remediu ușor și eficient pentru a vindeca o durere de dinți. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați 1/2 lingură de sare într-un pahar de apă caldă și să-l utilizați ca o apă de gură. De asemenea, previne umflarea și curățarea zonei din jurul durerii de dinți.

Apă oxigenată

Hydrogen peroxide, 3% solution.

Apă oxigenată este un remediu al durerii și vă va ajuta să gestionați disconfortul. Nu numai că poate reduce placa bacteriana, dar poate și vindeca gingiile sângerânde. Puteți să-l utilizați ca o apă de gură, la fel ca apa sărată. Pentru a-l folosi, amestecați 3% apa oxigenata cu părți egale de apă. Nu-l înghițiți.

Cuișoare sau ulei de cuisoare

Cuisoarele au tratat durerile de dinți de-a lungul vârstelor, deoarece au eugenol, care este un antiseptic natural. Puteti sa utilizați o mică cantitate de pudră de cuisoare pe dinte sau folositi direct uleiul. De asemenea, puteți folosi o cantitate foarte mică de ulei de cătină (aproximativ 2 picături) și puneți-o pe zona afectată până când durerea dispare.

Compresie rece

O compresie rece este eficientă pentru orice durere pe care o întâmpinați. Utilizați un pachet de gheață sau puneți gheață într-o pungă de plastic și înfășurați-l cu o cârpă subțire, puneți-l pe dintele dureros timp de 15 minute pentru a amorți nervii. De asemenea, reduce inflamația și umflarea.

Usturoi

Usturoiul este cunoscut și utilizat pentru proprietățile sale medicinale. El face ca bacteriile dăunătoare sa dispara și funcționează ca o ameliorare a durerii. Cea mai bună abordare a utilizării este fie să faceți o pastă a acesteia și să o plasați pe zona afectată, fie să o mestecați încet. Puteți repeta acest tratament natural timp de câteva zile până când durerea a dispărut.

Frunze de Guava

Guava fruit

Frunzele de guava sunt antiinflamatoare și antimicrobiene. Acestea nu numai că atenuează durerile de dinți, ci și eliberează ulcerul gurii și gingiile umflate.

Fie pur și simplu mestecați o frunză sau două până când sucul începe să lucreze pe dintele afectat. Sau, puneți câteva frunze de guava în apă fiartă, lăsați lichidul să se răcească la o temperatură calduta și apoi adăugați o presă de sare de mare. Utilizați această soluție ca o apă de gură.

Iarba de grau

Shot glass of wheat grass with fresh cut wheat grass and wheat grains

Iarba de grau are proprietăți antibacteriene care oferă atât beneficii pe termen scurt, cât și pe termen lung, în timp ce împiedică căderea și durerea dinților. Pentru cele mai bune rezultate mestecați grâul direct sau folosiți sucul ca o apă de gură. Îndepărtează toxinele din gingii și reduce, de asemenea, creșterea bacteriilor.

Ceapă

Ceapa conține substanțe fitochimice care vizează germenii responsabili de infecție și vă oferă o pauză de la durere.

Cea mai bună metodă de a o folosi este să tăiați o bucată de ceapă și să o mestecați pe marginea gurii, care este în durere. Acest lucru permite sucului din ceapa să vă penetreze dintele. Dacă durerea este prea intensă pentru a mesteca, puteți folosi un deget pentru a ține bucata de ceapă direct pe dintele afectat.

București
cer senin
22.5 ° C
23 °
22 °
16 %
5.1kmh
0 %
joi
22 °
vin
23 °
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
18 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,8334
USD
4,4437
GBP
5,5178
AUD
2,7785

CELE MAI VIZIONATE

Pătratul lui Pitagora – Matricea numerologică care ne dezvaluie caracterul unei persoane!

Acest test ne ajuta sa descoperim cum este cu adevarat o persoana. Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și tendințele în...

România prin ochii turiştilor

Tindem să străbatem mări şi ţări, să ne programăm vacanţe în cele mai exotice colţuri ale lumii, să plecăm cât mai departe pentru a...

Aceste locuri au devenit cunoscute datorită faptului că nimeni nu are voie să le viziteze. Explicaţia pentru acest lucru este infiorătoare!

Multe atracţii turistice au devenit faimoase datorită numărului mare de turişti care le vizitează. Cu cât un loc este mai vizitat, cu atât ajunge...

Cel mai bun neurochirurg din Europa “Când faci un bine cuiva, nu trebuie să ceri nimic în loc.” – Leon Dănăilă

Fiecare celulă umană este sfântă. Credinţa mea este că Dumnezeu, prin mine, ajută bolnavii pe care ajung să-i operez. Dumnezeu mi-a dat mâini, mi-a...

20 de fotografii care ne arată modul în care oamenii și-au trăit viața acum cateva decenii

Astăzi, nu ne putem imagina viața fără toate gadgeturile noastre tehnologice fanteziste. Au devenit o parte atât de integrantă a vieții noastre, încât a...
Apreciază articolul: