10 fotografii enigmatice care ascund povești emoționante în spatele lor

1. Tonya Harding și sireturile rupteTonya Harding este o cunoscuta patinatoare . Cariera ei a fost scandaloasă. În mijlocul numarului sau de patinaj la Olimpiada de iarnă din 1994, s- a oprit și a început să plângă . Momentul pe care îl vedeți în imagini ilustreaza momentul in care i-a spus juriului că șireturile ei s-au rupt și înlocuirile erau prea scurte.

2. Succesiunea rapidă a lui Johnson în funcția de președinte pe Air Force One după asasin@rea lui Kennedy

Johnson i-a luat locul repede ca președinte la doar 2 ore și 8 minute după ce John F. Kennedy a fost asas1nat. În grabă, Biblia nu era la îndemână, așa că Johnson a depus jurământul de serviciu folosind un missal romano-catolic de la biroul președintelui Kennedy.

Această imagine nu este doar remarcabilă pentru că este un moment important în istorie, ci pentru că este plină de emoție și dramă.

3. Jucatorii de golf ignorând un vulcan care erupe

În 2018, Vulcanul Kilauea a început să erupă. Fotograful Mario Tama a auzit că un teren de golf are un punct de vedere bun. Pentru el a fost o surpriză atât de mare pentru ca jucătorii de golf erau cei mai suparati ca le-a intrerupt jocul, dar pentru oamenii care trăiesc în Hawaii, aceste evenimente fac parte din viața cotidiana.

4. Un presupus text special Unicode

Un bărbat care călătorea cu avionul a observat un pasager din apropiere, care citea un ziar. Cel mai curios lucru era ca textul nu era lizibil. Alături de poză, el a scris: „Ce se întâmplă cu această pagină de ziar pe care acest om o citea în avion?”

El a postat această imagine pe Reddit și unul dintre utilizatori a comentat că ar părea o reclamă pentru o expoziție de artă industrială numită „Open Codes Living in Digital Worlds”.

5. Plimbare secretă în metrou

Acesta a fost un proiect special pentru revista Redbook despre „adevărata Marilyn Monroe”. Timp de o săptămână, fotograful Ed Feingersh a urmat-o pe Monroe prin rutina ei de zi cu zi peste tot în New York, făcând fotografii tot timpul. Era o poveste a adevăratei persoane, nu doar o imagine a unei „frumoase blondine”.

6. Secretele Palatului Buckingham: abdicarea tronului pentru dragoste

Cuplul pe care îl vedeți mai sus nu este unul simplu. Este Edward III , care a fost rege al Regatului Unit, și soția sa, Wallis Simpson. S-a îndrăgostit de ea și a vrut să se căsătorească, dar miniștrii erau împotriva ei.

Edward a avut 3 opțiuni: să renunțe la ideea căsătoriei, să se căsătorească după dorințele miniștrilor săi sau să abdice. El a ales dragostea în locul tronului. „Mi s-a părut imposibil să suport sarcina grea de responsabilitate și să-mi îndeplinesc îndatoririle în calitate de rege, așa cum mi-aș dori să fac fără ajutorul și sprijinul femeii pe care o iubesc”, a declarat el.

7. O linie interminabilă la McDonald’s

Nu, nu este un magazin Apple în timpul lansării unui nou iPhone. Nu există vânzare. Este criza economică de la Moscova din 1990. Publicul a venit să guste ceva nou în timpul deschiderii primului McDonald .

A devenit o adevărată senzație pentru URSS! Pentru a intra în Mcdonald’s, a fost necesar să stai câteva ore la rând. În ziua deschiderii, 30.000 de vizitatori au venit la restaurant . A fost un record pentru franciza McDonald’s!

8. Salvador Dalí și cele 3 pisici zburătoare

Fotograful american Philippe Halsman l-a cunoscut în 1941 pe artistul suprarealist Salvador Dalí în New York și au început să colaboreze.

Halsman a spus că a fost nevoie de 28 de încercări pentru a reuși și a fi satisfăcut de rezultat. Poza se numea Dali Atomicus și a devenit un exemplu timpuriu al practicii pe care Halsman a numit-o „jumpology”.

9. Puterea florilor

În ianuarie 2005, capitala Ucrainei a devenit punctul campaniei mișcării de rezistență civilă. Aceasta a fost una dintre proteste. O femeie ucraineană a început să introducă flori în scuturile polițiștilor anti-revolte.

10. Omul cu lapte și haosul din jur

Când ne uităm acum la această imagine, poate părea ciudat că un om merge undeva fericit, în timp ce sunt ruine peste tot. Dar în acea perioadă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, era o parte din viața de zi cu zi. Fotografia a fost făcută de fotograful Fred Morley și ilustreaza spiritul de luptă al Marii Britanii în 1940 . Pur și simplu, baiatul cu laptele se ocupă cu afacerile sale zilnice printre gunoaiele din Londra.

Bucharest
nori împrăștiați
15.7 ° C
16.7 °
15 °
44 %
5.1kmh
40 %
joi
24 °
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
24 °
lun
24 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7442
USD
4,3028
GBP
5,3619
AUD
2,9298

CELE MAI VIZIONATE

15 moduri în care viețile noastre s-au schimbat în ultimii 50 de ani

„Pe vremea mea...”, asa își încep toti bunicii propozițiile , nu? Și asa si trebuie pentru ca lumea s-a schimbat mai drastic în ultimii...

Trovanții, fascinantele „pietre vii” care cresc pe dealurile din România

Formele stranii care s-au format în urmă cu aproximativ 15 milioane de ani, în comuna vâlceană Costeşti, au aprins imaginaţia internauţilor, nu puţini fiind...

12 motive pentru care vă este foame tot timpul (și cum să remediați aceasta problema)

1. Mâncati prea multi carbohidrati rafinati Grasimile rafinate pot fi găsite în orice alimente procesate, în special în paste, produse coapte și alimente zaharoase. Lipsa...

16 fotografii puternice care îți pot topi inima

Uneori, suntem atât de ocupați, îngrijorați de propriile noastre probleme, încât nu mai observăm lucruri uimitoare care se întâmplă în jurul nostru. Cu toate...

10 fotografii enigmatice care ascund povești emoționante în spatele lor

1. Tonya Harding și sireturile rupte Tonya Harding este o cunoscuta patinatoare . Cariera ei a fost scandaloasă. În mijlocul numarului sau de patinaj la...
Apreciază articolul: