16 fotografii puternice care îți pot topi inima

Uneori, suntem atât de ocupați, îngrijorați de propriile noastre probleme, încât nu mai observăm lucruri uimitoare care se întâmplă în jurul nostru. Cu toate acestea, dacă aruncați o privire în jur, veți vedea o mulțime de lucruri interesante! De exemplu, puteți observa că persoana aflată într-un portret din bibliotecă este de fapt ruda dvs. Sau puteți găsi o rață de cauciuc care vă va aminti de cineva foarte apropiat.

1. „Acest câine de la adăpost s-a lipit de gard, ca să pot ajunge să-l mangai.”

2. „Această fată frumoasă a fost speriată în timpul decolării și a întrebat dacă poate ține mâna acestui străin. Omul: „Desigur! Va fi OK! ‘ Și a ținut-o calmă și a distras-o întrebând despre familia ei. Oamenii sunt buni! ”

3. „Aceasta este noua inimă a prietenului nostru care a sosit la spital.”

4. „Iepurele meu s-a stins anul trecut. Anul acesta, un crin a crescut spontan chiar acolo unde l-am îngropat. Nu am plantat acest crin.

5. „Am întrebat-o pe prietena mea ce scrie. A zis că are 3 fiice și scrie câte 5 rânduri pe zi pentru fiecare dintre ele. Acestea vor fi cadouri când se vor căsători într-o zi. Mama anului! ”

6. „În ultimul an am stat sub un tablou al unui bărbat din biblioteca universitară. Am cercetat și arborele genealogic online, unde am găsit un tablou al străbunicului meu (x8)- Joseph Trapp. A doua zi în bibliotecă, mi-am dat seama că stăteam sub el în tot acest timp. ”

7. „Așa ne spune cățelul nostru ca trebuie să iasa afara. Ea este surdă încă de la naștere, iar jucăria îi dă un semn vizual / tactil în timp ce clopotele ne anunță că este gata! ”

8. „Acesta este Dick Paul. Tocmai ne-am mutat într-un cartier nou și când am mers să cosesc gazonul din față, el era deja acolo. El a spus că coseste o dată pentru toți noii vecini ca un dar de bun venit. Mulțumesc, Dick Paul! ”

9. „Tatăl meu a găsit întotdeauna rațe de cauciuc în timpul plimbărilor și le-a ascuns in diferite locuri. A decedat acum 4 ani și ne-am gândit că le-am găsit pe toate. În această seară, am deschis scaunul din spate al mașinii mele, pentru prima dată după ceva timp. Tată, ești un geniu. ”

10. Un tânăr a văzut un băiat desculț și i-a dat pantofii sai.

11. Acest cuplu le oferă oamenilor o cafea gratuită la un popas de odihnă în Oregon de peste 26 de ani:

12. „Cineva i-a dat acestei gâste-mama o mini-piscină și o grămadă de porumb, pentru a nu-și parasi cuibul în mijlocul parcării.”

13. „Acum 35 de ani, un bărbat care lucra la această fabrică s-a retras și și-a agățat cutia de prânz de tavanul acestui depozit. De atunci, de fiecare dată când cineva se retrage aici, iși atârnă cutia de prânz. ”

14. „Aceasta creatura adorabila a fost salvata de la comercializarea ilegală a animalelor de companie și acum este mai fericita ca niciodată în rezervația noastră pentru animale sălbatice. ”

15. Un pompier care mângâie un câine salvat dintr-o casa in flacari

16. Această pasăre plânge peste un prieten pierdut. Animalele au și sentimente.București
cer senin
22.5 ° C
23 °
22 °
16 %
5.1kmh
0 %
joi
22 °
vin
23 °
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
18 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,8334
USD
4,4437
GBP
5,5178
AUD
2,7785

CELE MAI VIZIONATE

Pătratul lui Pitagora – Matricea numerologică care ne dezvaluie caracterul unei persoane!

Acest test ne ajuta sa descoperim cum este cu adevarat o persoana. Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și tendințele în...

România prin ochii turiştilor

Tindem să străbatem mări şi ţări, să ne programăm vacanţe în cele mai exotice colţuri ale lumii, să plecăm cât mai departe pentru a...

Aceste locuri au devenit cunoscute datorită faptului că nimeni nu are voie să le viziteze. Explicaţia pentru acest lucru este infiorătoare!

Multe atracţii turistice au devenit faimoase datorită numărului mare de turişti care le vizitează. Cu cât un loc este mai vizitat, cu atât ajunge...

Cel mai bun neurochirurg din Europa “Când faci un bine cuiva, nu trebuie să ceri nimic în loc.” – Leon Dănăilă

Fiecare celulă umană este sfântă. Credinţa mea este că Dumnezeu, prin mine, ajută bolnavii pe care ajung să-i operez. Dumnezeu mi-a dat mâini, mi-a...

20 de fotografii care ne arată modul în care oamenii și-au trăit viața acum cateva decenii

Astăzi, nu ne putem imagina viața fără toate gadgeturile noastre tehnologice fanteziste. Au devenit o parte atât de integrantă a vieții noastre, încât a...
Apreciază articolul: