16 fotografii puternice care îți pot topi inima

Uneori, suntem atât de ocupați, îngrijorați de propriile noastre probleme, încât nu mai observăm lucruri uimitoare care se întâmplă în jurul nostru. Cu toate acestea, dacă aruncați o privire în jur, veți vedea o mulțime de lucruri interesante! De exemplu, puteți observa că persoana aflată într-un portret din bibliotecă este de fapt ruda dvs. Sau puteți găsi o rață de cauciuc care vă va aminti de cineva foarte apropiat.

1. „Acest câine de la adăpost s-a lipit de gard, ca să pot ajunge să-l mangai.”

2. „Această fată frumoasă a fost speriată în timpul decolării și a întrebat dacă poate ține mâna acestui străin. Omul: „Desigur! Va fi OK! ‘ Și a ținut-o calmă și a distras-o întrebând despre familia ei. Oamenii sunt buni! ”

3. „Aceasta este noua inimă a prietenului nostru care a sosit la spital.”

4. „Iepurele meu s-a stins anul trecut. Anul acesta, un crin a crescut spontan chiar acolo unde l-am îngropat. Nu am plantat acest crin.

5. „Am întrebat-o pe prietena mea ce scrie. A zis că are 3 fiice și scrie câte 5 rânduri pe zi pentru fiecare dintre ele. Acestea vor fi cadouri când se vor căsători într-o zi. Mama anului! ”

6. „În ultimul an am stat sub un tablou al unui bărbat din biblioteca universitară. Am cercetat și arborele genealogic online, unde am găsit un tablou al străbunicului meu (x8)- Joseph Trapp. A doua zi în bibliotecă, mi-am dat seama că stăteam sub el în tot acest timp. ”

7. „Așa ne spune cățelul nostru ca trebuie să iasa afara. Ea este surdă încă de la naștere, iar jucăria îi dă un semn vizual / tactil în timp ce clopotele ne anunță că este gata! ”

8. „Acesta este Dick Paul. Tocmai ne-am mutat într-un cartier nou și când am mers să cosesc gazonul din față, el era deja acolo. El a spus că coseste o dată pentru toți noii vecini ca un dar de bun venit. Mulțumesc, Dick Paul! ”

9. „Tatăl meu a găsit întotdeauna rațe de cauciuc în timpul plimbărilor și le-a ascuns in diferite locuri. A decedat acum 4 ani și ne-am gândit că le-am găsit pe toate. În această seară, am deschis scaunul din spate al mașinii mele, pentru prima dată după ceva timp. Tată, ești un geniu. ”

10. Un tânăr a văzut un băiat desculț și i-a dat pantofii sai.

11. Acest cuplu le oferă oamenilor o cafea gratuită la un popas de odihnă în Oregon de peste 26 de ani:

12. „Cineva i-a dat acestei gâste-mama o mini-piscină și o grămadă de porumb, pentru a nu-și parasi cuibul în mijlocul parcării.”

13. „Acum 35 de ani, un bărbat care lucra la această fabrică s-a retras și și-a agățat cutia de prânz de tavanul acestui depozit. De atunci, de fiecare dată când cineva se retrage aici, iși atârnă cutia de prânz. ”

14. „Aceasta creatura adorabila a fost salvata de la comercializarea ilegală a animalelor de companie și acum este mai fericita ca niciodată în rezervația noastră pentru animale sălbatice. ”

15. Un pompier care mângâie un câine salvat dintr-o casa in flacari

16. Această pasăre plânge peste un prieten pierdut. Animalele au și sentimente.Bucharest
nori împrăștiați
15.7 ° C
16.7 °
15 °
44 %
5.1kmh
40 %
joi
24 °
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
24 °
lun
24 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7442
USD
4,3028
GBP
5,3619
AUD
2,9298

CELE MAI VIZIONATE

15 moduri în care viețile noastre s-au schimbat în ultimii 50 de ani

„Pe vremea mea...”, asa își încep toti bunicii propozițiile , nu? Și asa si trebuie pentru ca lumea s-a schimbat mai drastic în ultimii...

Trovanții, fascinantele „pietre vii” care cresc pe dealurile din România

Formele stranii care s-au format în urmă cu aproximativ 15 milioane de ani, în comuna vâlceană Costeşti, au aprins imaginaţia internauţilor, nu puţini fiind...

12 motive pentru care vă este foame tot timpul (și cum să remediați aceasta problema)

1. Mâncati prea multi carbohidrati rafinati Grasimile rafinate pot fi găsite în orice alimente procesate, în special în paste, produse coapte și alimente zaharoase. Lipsa...

16 fotografii puternice care îți pot topi inima

Uneori, suntem atât de ocupați, îngrijorați de propriile noastre probleme, încât nu mai observăm lucruri uimitoare care se întâmplă în jurul nostru. Cu toate...

10 fotografii enigmatice care ascund povești emoționante în spatele lor

1. Tonya Harding și sireturile rupte Tonya Harding este o cunoscuta patinatoare . Cariera ei a fost scandaloasă. În mijlocul numarului sau de patinaj la...
Apreciază articolul: