15 moduri în care viețile noastre s-au schimbat în ultimii 50 de ani

„Pe vremea mea…”, asa își încep toti bunicii propozițiile , nu? Și asa si trebuie pentru ca lumea s-a schimbat mai drastic în ultimii 50 de ani decât s-a schimbat în 100 de ani înainte. În timp ce unele lucruri s-au schimbat spre bine, alte schimbări nu au fost atât de plăcute.

1. Machiajul ochilor: Atunci vs. acum. Moda se schimbă mereu, cine știe ce ne așteaptă în următorii ani.2. Schimbările climatice și încălzirea globală sunt reale. Iată dovada de care ai nevoie.

3. Moda sutienului a suferit o schimbare, care este mai mare decât Marele Canion.

4. A face cumparaturi însemna a face coadă la casierie sau a fi nevoiți să transportați pungi grele înapoi acasă. Alimentația este acum doar la un clic distanta !

5. Întrebați pe oricine deține o colecție de cărți considerabilă și vă va spune cât de grea si scumpa poate fi o colecție de cărți. Acum pe o tableta poti avea 1000 de carti la un loc.

6. Căutarea de informații în vremurile bune a însemnat trecerea prin paginile unei enciclopedii. Acum, toate informațiile lumii sunt la doar un clic distanță.

7. Păr infoiat, tapat… Gata cu asta! Pregătirea pentru muncă a devenit mult mai ușoară. Însă, totuși, petrecem aceeași perioadă de timp ca bunicile noastre in fata oglinzii. Unele lucruri nu se schimba niciodata.

8. Realizarea propriilor haine a trecut . Cumpărăturile de haine noi este calea de urmat acum!

9. Cabine telefonice … ce sunt acestea?

10. Jocuri de altădată vs jocuri de astăzi

11. Schimbare bună: în zilele noastre, tații petrec mai mult timp cu copiii lor, astfel încât mamele să aibă mai mult timp pentru ele.

12. Calculatoarele aveau dimensiunile unor camere și generau atât de multă căldură încât puteați prăji un ou pe ele. Acum avem laptopuri mici. Asta da schimbare!

13. Telegrama este încă folosită pentru a trimite mesaje scurte, dar nu mai este aceeași – cu toate acestea, poate fi mai sigură.

14. Căutarea unui taxi a devenit mult mai ușoară și este mult mai sigură.

15. Înainte de festivalul Coachella, exista Woodstock.

Bucharest
nori împrăștiați
15.7 ° C
16.7 °
15 °
44 %
5.1kmh
40 %
joi
24 °
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
24 °
lun
24 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7442
USD
4,3028
GBP
5,3619
AUD
2,9298

CELE MAI VIZIONATE

15 moduri în care viețile noastre s-au schimbat în ultimii 50 de ani

„Pe vremea mea...”, asa își încep toti bunicii propozițiile , nu? Și asa si trebuie pentru ca lumea s-a schimbat mai drastic în ultimii...

Trovanții, fascinantele „pietre vii” care cresc pe dealurile din România

Formele stranii care s-au format în urmă cu aproximativ 15 milioane de ani, în comuna vâlceană Costeşti, au aprins imaginaţia internauţilor, nu puţini fiind...

12 motive pentru care vă este foame tot timpul (și cum să remediați aceasta problema)

1. Mâncati prea multi carbohidrati rafinati Grasimile rafinate pot fi găsite în orice alimente procesate, în special în paste, produse coapte și alimente zaharoase. Lipsa...

16 fotografii puternice care îți pot topi inima

Uneori, suntem atât de ocupați, îngrijorați de propriile noastre probleme, încât nu mai observăm lucruri uimitoare care se întâmplă în jurul nostru. Cu toate...

10 fotografii enigmatice care ascund povești emoționante în spatele lor

1. Tonya Harding și sireturile rupte Tonya Harding este o cunoscuta patinatoare . Cariera ei a fost scandaloasă. În mijlocul numarului sau de patinaj la...
Apreciază articolul: