15 moduri în care viețile noastre s-au schimbat în ultimii 50 de ani

„Pe vremea mea…”, asa își încep toti bunicii propozițiile , nu? Și asa si trebuie pentru ca lumea s-a schimbat mai drastic în ultimii 50 de ani decât s-a schimbat în 100 de ani înainte. În timp ce unele lucruri s-au schimbat spre bine, alte schimbări nu au fost atât de plăcute.

1. Machiajul ochilor: Atunci vs. acum. Moda se schimbă mereu, cine știe ce ne așteaptă în următorii ani.2. Schimbările climatice și încălzirea globală sunt reale. Iată dovada de care ai nevoie.

3. Moda sutienului a suferit o schimbare, care este mai mare decât Marele Canion.

4. A face cumparaturi însemna a face coadă la casierie sau a fi nevoiți să transportați pungi grele înapoi acasă. Alimentația este acum doar la un clic distanta !

5. Întrebați pe oricine deține o colecție de cărți considerabilă și vă va spune cât de grea si scumpa poate fi o colecție de cărți. Acum pe o tableta poti avea 1000 de carti la un loc.

6. Căutarea de informații în vremurile bune a însemnat trecerea prin paginile unei enciclopedii. Acum, toate informațiile lumii sunt la doar un clic distanță.

7. Păr infoiat, tapat… Gata cu asta! Pregătirea pentru muncă a devenit mult mai ușoară. Însă, totuși, petrecem aceeași perioadă de timp ca bunicile noastre in fata oglinzii. Unele lucruri nu se schimba niciodata.

8. Realizarea propriilor haine a trecut . Cumpărăturile de haine noi este calea de urmat acum!

9. Cabine telefonice … ce sunt acestea?

10. Jocuri de altădată vs jocuri de astăzi

11. Schimbare bună: în zilele noastre, tații petrec mai mult timp cu copiii lor, astfel încât mamele să aibă mai mult timp pentru ele.

12. Calculatoarele aveau dimensiunile unor camere și generau atât de multă căldură încât puteați prăji un ou pe ele. Acum avem laptopuri mici. Asta da schimbare!

13. Telegrama este încă folosită pentru a trimite mesaje scurte, dar nu mai este aceeași – cu toate acestea, poate fi mai sigură.

14. Căutarea unui taxi a devenit mult mai ușoară și este mult mai sigură.

15. Înainte de festivalul Coachella, exista Woodstock.

București
cer senin
22.5 ° C
23 °
22 °
16 %
5.1kmh
0 %
joi
22 °
vin
23 °
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
18 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,8334
USD
4,4437
GBP
5,5178
AUD
2,7785

CELE MAI VIZIONATE

Pătratul lui Pitagora – Matricea numerologică care ne dezvaluie caracterul unei persoane!

Acest test ne ajuta sa descoperim cum este cu adevarat o persoana. Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și tendințele în...

România prin ochii turiştilor

Tindem să străbatem mări şi ţări, să ne programăm vacanţe în cele mai exotice colţuri ale lumii, să plecăm cât mai departe pentru a...

Aceste locuri au devenit cunoscute datorită faptului că nimeni nu are voie să le viziteze. Explicaţia pentru acest lucru este infiorătoare!

Multe atracţii turistice au devenit faimoase datorită numărului mare de turişti care le vizitează. Cu cât un loc este mai vizitat, cu atât ajunge...

Cel mai bun neurochirurg din Europa “Când faci un bine cuiva, nu trebuie să ceri nimic în loc.” – Leon Dănăilă

Fiecare celulă umană este sfântă. Credinţa mea este că Dumnezeu, prin mine, ajută bolnavii pe care ajung să-i operez. Dumnezeu mi-a dat mâini, mi-a...

20 de fotografii care ne arată modul în care oamenii și-au trăit viața acum cateva decenii

Astăzi, nu ne putem imagina viața fără toate gadgeturile noastre tehnologice fanteziste. Au devenit o parte atât de integrantă a vieții noastre, încât a...
Apreciază articolul: