8 imagini care arată laturile ascunse ale diferitelor slujbe

1. Însoțitorii de zbor și salariul acestora

Mulți dintre noi probabil nu știm că însoțitorii de zbor sunt plătiti doar atunci când ușa principală a cabinei este închisă. Asta înseamnă că, dacă zborul durează 1 oră, primesc bani doar pentru această oră.

Nu primesc plăți în timp ce motorul este oprit și avionul este oprit – în ciuda faptului că au venit probabil la aeroport cu 2 ore înainte de decolare.

Acest lucru este în special dezamăgitor pentru persoanele care lucrează într-un avion atunci când întârzie. Și în acest timp, ei nu primesc decât plângeri de la pasagerii frustrați.

2. Ospatarii si cei care nu platesc mancarea

Este posibil ca mulți dintre noi să fi auzit povești despre oameni care vin la restaurante și fac totul pentru a evita să plătească masa. Dar rămâne o întrebare: ce se întâmplă cu nota?

Restaurantele pun personalul să plătească atunci când clienții „iau masa și pleaca”. Să sperăm că oamenii care lucrează în această industrie nu trebuie să muncească din greu doar pentru a plăti bani din propriile buzunare.

3. Chirurgii și programul lor

Poate fi greu de crezut, dar un chirurg doarme cam 3 ore pe zi uneori. Știm că este o muncă grea și dificilă, dar pe lângă aceasta, ei pot lucra 120 de ore pe săptămână. Unele operații pot dura 12-15 ore!

În plus, chirurgii pe creier acceptă 30-40 de pacienți pe zi și pot fi chemați la muncă si noaptea.

4. Mita pentru o masa la restaurant

Există un stereotip potrivit căruia dacă ești o celebritate sau o persoană bogată, dai mită pentru a putea intra imediat peste tot. Se pare că acest lucru nu este adevărat.

Există anumite reguli pe care trebuie să le respecte un ospatar. Nu iau mită pentru o masă, dar totuși pot lua banii și nu le oferă petrecaretilor o masă dacă nu au o rezervare.

5. Gunoierii și lucrurile vechi

Salariul mediu anual pentru un colector de gunoi din SUA este de aproape 38.000 USD . Această profesie este cu adevărat grea și este a cincea cea mai periculoasă slujbă din America.

Datorită colectoarelor de gunoi, obiectele vechi au o a doua viață. De exemplu, un aspirator vechi poate fi reutilizat și televizoarele vechi pot fi returnate înapoi de unde au venit și instalate în altă parte. Dacă nu mai doriți să folosiți ceva, nu înseamnă că nu poate fi util.

6. Judecătorii și deciziile

Imaginați-vă: trebuie să asculte avocații toată ziua, iar uneori punctul principal al problemei se poate pierde în vorbe. Este foarte important ca judecătorii să își păstreze concentrarea, deoarece o mulțime de oameni se luptă pentru viața lor și nu merită să fie bulversati.

Chiar și cele mai mici cazuri pentru ei pot fi foarte importante și pline de secrete. Acest loc de muncă deschide adesea o fereastră către o parte mai întunecată a oamenilor. Judecătorii pot auzi milioane de povești tulburătoare și interesante. Meseria nu înseamnă nici măcar să judeci oamenii, ci mai degrabă este să te asiguri că toată lumea primește dreptate .

7. Epilatul și bărbați

Nu există prea multe lucruri care să ne uimeasca când vine vorba de corpul uman. Nu contează dacă este o femeie sau un bărbat. 20% -30% din clienții epilarii sunt bărbați.

8. Magicienii și trucurile

Întotdeauna există un pic de mister în spatele operei unui magician. Neurologii Susana Martinez-Conde confirmă că magicienii au studiat arta iluziei de sute de ani, în timp ce oamenii de știință studiază doar câteva decenii.

Există 3 tehnici de bază: optică, mecanică și psihologic. Trucurile se pot afla în contrast pentru a face obiectele să apară și să dispară. De asemenea, creierul dvs. este capabil să acorde atenție unui lucru în timp ce închide alte informații, cum ar fi în imaginea de mai sus.

De exemplu, magicienii pot folosi farse pentru a te face să nu observi ceva. Așadar, de fiecare dată când se face o glumă, probabil atunci se întâmplă „magia” reală.București
nori împrăștiați
14.1 ° C
15.6 °
12 °
82 %
1.5kmh
35 %
mie
13 °
joi
21 °
vin
22 °
sâm
22 °
Dum
23 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,8412
USD
4,4742
GBP
5,4154
AUD
2,8701

CELE MAI VIZIONATE

Pătratul lui Pitagora – Matricea numerologică care ne dezvaluie caracterul unei persoane!

Acest test ne ajuta sa descoperim cum este cu adevarat o persoana. Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și tendințele în...

România prin ochii turiştilor

Tindem să străbatem mări şi ţări, să ne programăm vacanţe în cele mai exotice colţuri ale lumii, să plecăm cât mai departe pentru a...

Aceste locuri au devenit cunoscute datorită faptului că nimeni nu are voie să le viziteze. Explicaţia pentru acest lucru este infiorătoare!

Multe atracţii turistice au devenit faimoase datorită numărului mare de turişti care le vizitează. Cu cât un loc este mai vizitat, cu atât ajunge...

Cel mai bun neurochirurg din Europa “Când faci un bine cuiva, nu trebuie să ceri nimic în loc.” – Leon Dănăilă

Fiecare celulă umană este sfântă. Credinţa mea este că Dumnezeu, prin mine, ajută bolnavii pe care ajung să-i operez. Dumnezeu mi-a dat mâini, mi-a...

20 de fotografii care ne arată modul în care oamenii și-au trăit viața acum cateva decenii

Astăzi, nu ne putem imagina viața fără toate gadgeturile noastre tehnologice fanteziste. Au devenit o parte atât de integrantă a vieții noastre, încât a...
Apreciază articolul: