8 produse alimentare pe care merită să cheltuiți mereu bani în plus1. Carne proaspătă și de calitate superioară

Dacă doriți să vă răsfățați, o bucată de carne de calitate este întotdeauna o idee minunată. Este adevărat că trebuie să plătiți mai mult pentru o carne mai bună, dar este și mai gustoasă și mai sănătoasă. Iar carnea ieftină este uneori injectată cu apă sărată, astfel încât vânzătorul poate percepe mai mult pentru mai puțin produs.

2. Ciocolata

Ciocolata ieftină este, în mare parte, zahăr, grăsimi și aditivi, cu minim unt de cacao. Acesta este motivul pentru care aroma și textura nu sunt atât de bune și ciocolata nu se topește corect în gură. Când cumparati ciocolată, căutați una neagra, cu conținut scăzut de zahăr. Costă mai mult, dar este mult mai sănătoasa și va oferi organismului tău niște antioxidanți foarte necesari .

3. Fructe și legume proaspete

Nu trebuie să începeți să cumpărați doar produse bio, dar când vine vorba de fructe și legume, ar fi păcat să nu profitați din plin de beneficiile naturii.

Și pe lângă faptul că fructele și legumele bio sunt mai sănătoase și mai hrănitoare, au și un gust mai bun .

4. Somon prins in sălbăticie, nu din crescatorii

Când vine vorba de beneficii și nutrienți, nu puteți greși cu un somon prins in sălbăticie. În comparație cu somonul crescut la fermă, cel sălbatic este mai abundent în minerale, inclusiv potasiu, fier și zinc și are, de asemenea, mai puține grăsimi, ceea ce înseamnă mai puține calorii.

Va trebui să plătiți ceva mai mult pentru pește durabil, dar somonul prins în sălbăticie are un gust mai bun. Nu este saturat de antibiotice sau hormoni și conține mai puține substanțe chimice, coloranți și mai puțini alergeni.

5. Ulei de măsline extrav1rgin

Uleiul de măsline extravirg1n este considerat mai sănătos, deoarece nu este procesat sau tratat cu substanțe chimice și conține niveluri mai mari de vitamine și minerale. Gustul de măsline este mai intens în uleiul de măsline extra-virg1n, așa că veți obține cu adevărat aroma pentru care plătiți banii în plus.

6. iaurt grecesc

Iaurtul grecesc poate costa dublul prețului iaurtului obișnuit, dar este mai gros și mai cremos. De asemenea, conține mai puțin zahăr și aproape de două ori cantitatea de proteine ​​din iaurtul obișnuit, astfel încât vă menține satul pentru o perioadă mai lungă de timp.

7. Miere naturala

Dacă te uiți la toată mierea de pe raftul magazinului alimentar, ai putea observa că prețurile pot fi foarte diferite, în funcție starea ei. Mierea brută este mai scumpă și nu este procesată sau pasteurizată, deci conține o mare varietate de nutrienți, inclusiv aminoacizi, minerale, vitamine și enzime.

Gustul, calitatea și beneficiile impresionante pentru sănătate , care includ reducerea riscului de boli de inimă și cancer, merită câțiva dolari în plus.

8. Cafea cu o singură origine

Cafeaua cu o singură origine este mai scumpă, deoarece este de sezon, dar merită banii în plus pentru cei care doresc să guste cafeaua în cea mai pură formă. Ar trebui să vă bucurați ea simpla, fără lapte sau zahăr, pentru a putea experimenta aroma sa unică.

București
cer senin
22.5 ° C
23 °
22 °
16 %
5.1kmh
0 %
joi
22 °
vin
23 °
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
18 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,8334
USD
4,4437
GBP
5,5178
AUD
2,7785

CELE MAI VIZIONATE

Pătratul lui Pitagora – Matricea numerologică care ne dezvaluie caracterul unei persoane!

Acest test ne ajuta sa descoperim cum este cu adevarat o persoana. Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și tendințele în...

România prin ochii turiştilor

Tindem să străbatem mări şi ţări, să ne programăm vacanţe în cele mai exotice colţuri ale lumii, să plecăm cât mai departe pentru a...

Aceste locuri au devenit cunoscute datorită faptului că nimeni nu are voie să le viziteze. Explicaţia pentru acest lucru este infiorătoare!

Multe atracţii turistice au devenit faimoase datorită numărului mare de turişti care le vizitează. Cu cât un loc este mai vizitat, cu atât ajunge...

Cel mai bun neurochirurg din Europa “Când faci un bine cuiva, nu trebuie să ceri nimic în loc.” – Leon Dănăilă

Fiecare celulă umană este sfântă. Credinţa mea este că Dumnezeu, prin mine, ajută bolnavii pe care ajung să-i operez. Dumnezeu mi-a dat mâini, mi-a...

20 de fotografii care ne arată modul în care oamenii și-au trăit viața acum cateva decenii

Astăzi, nu ne putem imagina viața fără toate gadgeturile noastre tehnologice fanteziste. Au devenit o parte atât de integrantă a vieții noastre, încât a...
Apreciază articolul: