Cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume (unii dintre ei au câștigat loteria genetică)Femeile celebre și frumoase atrag atenția, ne fac să vrem să le urmărim și să fim ca ele. Și când au copii, curiozitatea fanilor lor crește cu mult: copilul este la fel de atrăgător ca mama, sau mama natura a fost în vacanță?

1. Monica Bellucci și fiica ei cea mai mare Deva Cassel

Monica Bellucci a fost căsătorită de două ori: prima dată cu fotograful italian Claudio Carlos Basso, iar a doua oară, s-a căsătorit cu actorul Vincent Cassel. În căsătoria cu Vincent Cassel, Bellucci a avut 2 fiice: Deva în 2004, și Leonie în 2010.

Fiica lor cea mai mare seamănă foarte mult cu mama ei în tinerețe, așa că nu este nimic surprinzător faptul că Deva, la fel ca Monica în trecut, a semnat un contract cu Dolce & Gabbana și a devenit ambasador al liniei de parfumuri a mărcii.

2. Natasha Poly cu fiul și fiica ei

Natasha Poly este unul dintre cele mai preferate modele de top ale multor designeri moderni. Modul în care merge, este considerat a fi unul dintre cele mai bune supermodelele de astăzi, așa că Natasha deține titlul de regină a podiumului.

Din 2011, Poly este căsătorită cu omul de afaceri Peter Bakker. Cuplul are 2 copii: fiica Alexandra Christina și fiul Adrian Gray – care s-a născut în 2019.

3. Fiii și fiica Juliei Roberts

4. Angelina Jolie cu copiii și fiica adoptată Zahara

Angelina Jolie este probabil cea mai cunoscută mamă, care are mulți copii. Are 6 copii: fiica adoptată Zahara, fiii Maddox și Pax, și cei pe care i-a avut în căsătoria cu Brad Pitt – fiica Shiloh și gemenii Vivienne și Knox.

Angelina Jolie și Brad Pitt au vândut odată fotografiile primei lor fiice , Shiloh, revistei People and Hello! pentru 10 milioane de dolari. Aceste fotografii au devenit cele mai scumpe fotografii ale unei celebritati din intreaga istorie.

5. Amber Valletta cu fiul ei

6. Brooke Shields cu fiicele ei

7. Aishwarya Rai și fiica ei

Aishwarya Rai este o actriță și model indian, este și câștigătoare a Miss World 1994. În 2007, Rai s-a căsătorit cu actorul Abhishek Bachchan, iar în 2011, au avut o fiică Aaradhya.

8. Copiii Adrianei Lima

9. Laetitia Casta cu fiica ei cea mai mare

10. Fiica lui Meryem Uzerli

11. Lily Aldridge și fiica ei

12. Copiii lui Kate Hudson

Bucharest
ceață
14.5 ° C
16.1 °
13.9 °
93 %
1kmh
0 %
lun
19 °
mar
24 °
mie
23 °
joi
22 °
vin
21 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,7556
USD
4,2594
GBP
5,5308
AUD
2,9196

CELE MAI VIZIONATE

8 tradiții din diferite țări care au surprins întreaga lume

1. Fără hârtie igienică, India Mulți călători vor fi surprinși să constate că în India hârtia igienică nu se găsește frecvent în băi ....

20 de fotografii despre bunătate, care ne dovedesc că in această lume inca există sperantă!

Încercând să găsesc definiţia bunătăţii, am primit răspunsuri diferite de la fiecare persoană. În final, am ajuns la concluzia că bunătatea nu are o...

22 de oameni carora le place sa incalce regulile

Există o afecțiune numită TOC . Oamenii care au această afecțiune poartă adesea o trăsătură perfecționistă și le place să facă și să verifice...

Iată cum arătau acești 11 bărbați duri de la Hollywood înainte de a deveni celebri

Fiecare dintre protagonistii articolului nostru are propria sa poveste. Datorită muncii și perseverenței, acești bărbați celebri au parcurs un drum destul de dificil până...

11 cupluri care sunt împotriva unui Halloween plictisitor

Halloween-ul este o ocazie excelentă pentru a-ți lăsa imaginația să alerge sălbatic, să încerci diverse imagini și să porți costume incredibile. Este și mai...
Apreciază articolul: