Cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume (unii dintre ei au câștigat loteria genetică)

Femeile celebre și frumoase atrag atenția, ne fac să vrem să le urmărim și să fim ca ele. Și când au copii, curiozitatea fanilor lor crește cu mult: copilul este la fel de atrăgător ca mama, sau mama natura a fost în vacanță?

1. Monica Bellucci și fiica ei cea mai mare Deva CasselMonica Bellucci a fost căsătorită de două ori: prima dată cu fotograful italian Claudio Carlos Basso, iar a doua oară, s-a căsătorit cu actorul Vincent Cassel. În căsătoria cu Vincent Cassel, Bellucci a avut 2 fiice: Deva în 2004, și Leonie în 2010.

Fiica lor cea mai mare seamănă foarte mult cu mama ei în tinerețe, așa că nu este nimic surprinzător faptul că Deva, la fel ca Monica în trecut, a semnat un contract cu Dolce & Gabbana și a devenit ambasador al liniei de parfumuri a mărcii.

2. Natasha Poly cu fiul și fiica ei

Natasha Poly este unul dintre cele mai preferate modele de top ale multor designeri moderni. Modul în care merge, este considerat a fi unul dintre cele mai bune supermodelele de astăzi, așa că Natasha deține titlul de regină a podiumului.

Din 2011, Poly este căsătorită cu omul de afaceri Peter Bakker. Cuplul are 2 copii: fiica Alexandra Christina și fiul Adrian Gray – care s-a născut în 2019.

3. Fiii și fiica Juliei Roberts

4. Angelina Jolie cu copiii și fiica adoptată Zahara

Angelina Jolie este probabil cea mai cunoscută mamă, care are mulți copii. Are 6 copii: fiica adoptată Zahara, fiii Maddox și Pax, și cei pe care i-a avut în căsătoria cu Brad Pitt – fiica Shiloh și gemenii Vivienne și Knox.

Angelina Jolie și Brad Pitt au vândut odată fotografiile primei lor fiice , Shiloh, revistei People and Hello! pentru 10 milioane de dolari. Aceste fotografii au devenit cele mai scumpe fotografii ale unei celebritati din intreaga istorie.

5. Amber Valletta cu fiul ei

6. Brooke Shields cu fiicele ei

7. Aishwarya Rai și fiica ei

Aishwarya Rai este o actriță și model indian, este și câștigătoare a Miss World 1994. În 2007, Rai s-a căsătorit cu actorul Abhishek Bachchan, iar în 2011, au avut o fiică Aaradhya.

8. Copiii Adrianei Lima

9. Laetitia Casta cu fiica ei cea mai mare

10. Fiica lui Meryem Uzerli

11. Lily Aldridge și fiica ei

12. Copiii lui Kate Hudson

București
câțiva nori
16 ° C
16.7 °
15 °
67 %
1.5kmh
20 %
mie
20 °
joi
21 °
vin
22 °
sâm
21 °
Dum
22 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,8412
USD
4,4742
GBP
5,4154
AUD
2,8701

CELE MAI VIZIONATE

Pătratul lui Pitagora – Matricea numerologică care ne dezvaluie caracterul unei persoane!

Acest test ne ajuta sa descoperim cum este cu adevarat o persoana. Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și tendințele în...

România prin ochii turiştilor

Tindem să străbatem mări şi ţări, să ne programăm vacanţe în cele mai exotice colţuri ale lumii, să plecăm cât mai departe pentru a...

Aceste locuri au devenit cunoscute datorită faptului că nimeni nu are voie să le viziteze. Explicaţia pentru acest lucru este infiorătoare!

Multe atracţii turistice au devenit faimoase datorită numărului mare de turişti care le vizitează. Cu cât un loc este mai vizitat, cu atât ajunge...

Cel mai bun neurochirurg din Europa “Când faci un bine cuiva, nu trebuie să ceri nimic în loc.” – Leon Dănăilă

Fiecare celulă umană este sfântă. Credinţa mea este că Dumnezeu, prin mine, ajută bolnavii pe care ajung să-i operez. Dumnezeu mi-a dat mâini, mi-a...

20 de fotografii care ne arată modul în care oamenii și-au trăit viața acum cateva decenii

Astăzi, nu ne putem imagina viața fără toate gadgeturile noastre tehnologice fanteziste. Au devenit o parte atât de integrantă a vieții noastre, încât a...
Apreciază articolul: