10 lucruri cotidiene care vor dispărea in curând

1. ÎncărcătoareleÎncărcătoarele vor deveni în curând inutile. În lumea wireless a rețelelor Bluetooth, NFC și Wi-Fi, tot ce vom avea nevoie va fi o suprafață de încărcare – fără cabluri, desigur. S-ar putea să credeți că acest lucru a fost deja creat de Tesla, dar vor există mai multe firme care vor crea acest lucru.

Există șanse ca încărcarea de la distanță să devină în curând o realitate și veți putea încărca telefonul de oriunde fără niciun contact fizic.

2. Încuietori și chei

Încuietorile și cheile vor deveni clișee în următorii 20-30 de ani. Poate că va trebui sa va duceți copiii și nepoții la muzee pentru a le arăta aceste obiecte străvechi. Deci, cine va avea grijă de siguranța bunurilor tale? Ei bine, în curând vei avea cititori de carduri cheie pentru a-ti face treaba. Unele companii auto au introdus deja vehicule cu aprindere cu buton.

3. Diabet

Ne putem lua la revedere de la diabet în viitor. În primul rând, oamenii de știință caută deja o clonă a zahărului care să arate și să aiba acelasi gust ca zahărul obisnuit, fără efectele sale nefaste. Și dacă acest lucru nu este suficient, persoanele cu diabet zaharat vor putea să-și faca un implant cu o insulă sănătoasă de celule Langerhans în pancreasul lor pentru a preveni diabetul.

4. Chirurgi

Profesioniști pricepuți în domeniul medical vor căuta în curând o schimbare . Odată cu inteligența artificială și robotii care detin controlul, toate operațiunile și intervențiile chirurgicale majore pot fi efectuate de către roboți. Te vei simți mai în siguranță sau mai sceptic?

5. Muncitori fast-food

6. Trafic aglomerat

Nu vi se pare un vis? În curând va fi o realitate datorită mașinilor fără șofer. Aceste mașini sunt conduse automat și nu greșesc. Astfel, cu toate mașinile care circulă în siguranță, nu trebuie să existe blocaje in trafic sau accidente. De asemenea, este de așteptat ca nici măcar oglinzile auto să nu fie necesare în aceste mașini robotizate. Unele dintre companiile de mașini de top au început deja să fabrice astfel de mașini .

7. Telecomenzi

Există o dependență uriașă fata de aceste creaturi dreptunghiulare.

Cu toate acestea, pe măsură ce Internet of Things (IoT) observă progrese regulate, nevoia unei telecomenzi se va termina curând. Comenzile vocale și căutările vocale vor fi suficiente pentru a schimba canalele. Amazon Echo este un exemplu similar care folosește comenzi vocale.

8. Semnături

Semnăturile vor deveni în curând un lucru al trecutului. Ultimul avans al tehnologiei este biometria precum irisul, amprenta și recunoașterea vocală. Nu există nicio șansă ca cineva să poată produce citiri false sau amprente.

9. Numerar

10. Ciocolată

Nu vrem să te șocăm, dar hai să ne confruntăm cu adevărul dur. S-ar putea să vă luați la revedere de la ciocolata preferată într-o zi. Având în vedere ritmul în care producția de cacao se reduce, nu mai este mult pana când ciocolata poate dispărea în întregime. Analiștii consideră că decalajul din ce în ce mai mare între cererea și oferta de ciocolată va crește în viitor.

București
cer senin
22.5 ° C
23 °
22 °
16 %
5.1kmh
0 %
joi
22 °
vin
23 °
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
18 °
RON - Romanian (New) Leu
EUR
4,8334
USD
4,4437
GBP
5,5178
AUD
2,7785

CELE MAI VIZIONATE

Pătratul lui Pitagora – Matricea numerologică care ne dezvaluie caracterul unei persoane!

Acest test ne ajuta sa descoperim cum este cu adevarat o persoana. Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și tendințele în...

România prin ochii turiştilor

Tindem să străbatem mări şi ţări, să ne programăm vacanţe în cele mai exotice colţuri ale lumii, să plecăm cât mai departe pentru a...

Aceste locuri au devenit cunoscute datorită faptului că nimeni nu are voie să le viziteze. Explicaţia pentru acest lucru este infiorătoare!

Multe atracţii turistice au devenit faimoase datorită numărului mare de turişti care le vizitează. Cu cât un loc este mai vizitat, cu atât ajunge...

Cel mai bun neurochirurg din Europa “Când faci un bine cuiva, nu trebuie să ceri nimic în loc.” – Leon Dănăilă

Fiecare celulă umană este sfântă. Credinţa mea este că Dumnezeu, prin mine, ajută bolnavii pe care ajung să-i operez. Dumnezeu mi-a dat mâini, mi-a...

20 de fotografii care ne arată modul în care oamenii și-au trăit viața acum cateva decenii

Astăzi, nu ne putem imagina viața fără toate gadgeturile noastre tehnologice fanteziste. Au devenit o parte atât de integrantă a vieții noastre, încât a...
Apreciază articolul: