Array

A aparut un nou SPORT! Doar cei fara par in cap pot participa!

- Advertisement -


Persoanele cu capul chel pot fi tachinati adesea de familia si prietenii lor din cauza scalpurilor lor netede, lucioase, fara par.

Cu toate acestea, tipii chei au o mulțime de trucuri in maneca ce ar trebui sa ii faca pe ceilalti gelosi. De exemplu, posibilitatea de a prăji un ou pe capul lor, și, desigur, să participe la sportul nobil al capului Bald Tug of War.

Războiul este un conflict militar sau nu, scurt sau de durată, între două sau mai multe grupuri, categorii sociale sau state, pentru realizarea unor interese financiare, etnice, teritoriale, economice și politice.

- Advertisement -

Jumătate din cei înhumați într-o necropolă din Nubia, veche de peste 12.000 de ani prezintă semne ale unei morți violente.

Numai în Europa vestică, în perioada scursă de la sfârșitul secolului al XVIII-lea, au avut loc cel puțin 150 de conflicte militare și 600 de bătălii aferente acestora.

Membrii Clubului Bald Men din orașul japonez Tsuruta iau inconsiderare chelia și au o mulțime de lucruri și jocuri distractive pentru acestia. Fondat în 1989, Clubul Bald Men este format din aproximativ 65 de membri din toată Japonia.

Veteran (din latină veteranus prin franceză vétéran) era denumirea dată unui ostaș roman liberat după terminarea serviciului militar în armata romană, care obținea la liberare o serie de privilegii, fiind împroprietărit și declarat cetățean roman (în cazul când nu era mai dinainte).

Sunt considerate, de asemenea, veterani de război, persoanele care au participat la primul sau al doilea război mondial, după cum urmează:

-cetățenii români din orice teritoriu care s-au înrolat voluntar și au luptat în rândurile armatelor Națiunilor Unite;
-locuitorii din provinciile românești, vremelnic ocupate în perioada 1940 – 1945, care au fost încorporați sau mobilizați în mod obligatoriu și au luptat în armatele altor state, în cazul în care și-au păstrat sau redobândit cetățenia română și domiciliul în România;
-persoanele de naționalitate germană care au fost încadrate obligatoriu în unități ale armatei germane, în cazul în care și-au păstrat sau redobândit cetățenia română și domiciliul în România.