Array

Aceste fotografii din Coreea de Nord ne dovedesc cat de diferita este lumea noastra de a lor?!! Ai vrea sa traiesti acolo ?!

- Advertisement -

Viața în Coreea de Nord se schimbă în ultimii ani – există mai multe întreprinderi private care apar în țară, iar populația a primit telefoane mobile, împreună cu alte beneficii ale civilizației care sunt comune pentru restul lumii. Cu toate acestea, este încă prea devreme să vorbim despre schimbări semnificative, deoarece viața din afara Phenianului, în care trăiește doar o parte din toți cetățenii, nu este mult diferită de viața pe care o aveau acum 10-20 de ani.

In acest articol am strans mai multe fotografii prin care sa va aratam cu este in 2018 viata in aceste zone. Ce parere aveti de felul in care traiesc ?

O casă în centrul Phenianului, decorată cu sculpturi tradiționale pentru Coreea de Nord modernă

Pyongyang, aprilie 2017. Turnul de ideologie Juche este situat în centrul orașului și este unul dintre cele mai luminoase obiecte din întreaga țară.

Provincia North Hamgyong, septembrie 2017. Transportul este un lucru rar în afara Phenianului.

- Advertisement -

Câștigătorul maratonului care a avut loc la Phenian la 9 aprilie 2017. El spune că dorește să îi mulțumească pe liderul țării, Kim Jong-un, cu realizările sale în domeniul sportului.

Intrarea unei grădini zoologice din Phenian

 

 

O paradă militară pe 15 aprilie 2017. În ciuda faptului că cea mai mare parte a bugetului țării este cheltuită pentru nevoile militare, lipsa de fonduri este resimțită chiar și în timpul evenimentelor solemne. Încălțămintea este oferită fetelor doar pentru paradă și pentru a împiedica căderea pantofilor, acestea sunt legate de dantele

Femeile au salutat liderul nord-coreean Kim Jong-un în timpul unei parade militare, 15 aprilie 2017

- Advertisement -

Copiii salută un fotograf

Muncitori în repaus

Locuitorii din Phenian citesc ziarele din metrou cu privire la întâlnirea lui Kim Jong-un și a lui Donald Trump