Array

Bunica care a uimit tot satul!! Nu o sa iti vina sa crezi cu ce se plimba prin sat!!

- Advertisement -

Nu conteaza ce varsta ai ci conteaza cum te simti si cum vrei sa iti traiesti viata. Poti sa ai doar 20 de ani si sa fii extrem de morocanos si nimic din jurul tau sa nu iti comvina si sa vrei mereu sa stai in casa sau poti avea 70 si sa iti traiesti viata din plin si sa te bucuri de orice moment.

Spre exemplu batrana din clipul postat mai sus a reusit sa uimeasca tot satul. Aceasta se plimba fara nici o problema pe un scuter spre uimirea celor din sat dar si a celor care au vizionat clipul.

Mai jos va prezentam cateva dintre motivele pentru care este bine sa renunti la masina si sa mergi cu un scuter:

- Advertisement -

1. . Parchezi oriunde doresti

Daca te duci in centru, acolo unde este o mare minune sa gasesti un loc de parcare, ai face bine sa mergi pe doua roti. Scuterul poate fi parcat oriunde doresti, oriunde ai treaba, pe trotuar, in fata scarii sau in fata portii de intrare. Te strecori incet printre masinile oprite, pui scuterul in cel mai ingust spatiu dintre ele sau intr-un loc supravegheat, cum ar fi intrarea intr-o banca. Cert este ca daca ai scuter nu vei cunoaste probleme cu parcarea.

2. Consumul redus

Un scuter bine reglat, cu un carburator curat, iti va consuma circa 3-4 litri/100 km in mediul urban. Ceea ce nu este deloc rau, nu? Poti sa ai tu orice masina de pe piata, hibrida sau chiar electrica, pentru ca scuterul va fi mai ieftin de exploatat. Nu trebuie sa te mire daca faci plinul in valoare de 40-50 de lei si circuli zi de zi vreo doua saptamani… Fata de o masina normala care in oras nu scade sub 9-10 litri/100 km, e clar ca avem un castig serios cand mergem pe 2 roti

3. Intretinere foarte ieftina

Din cand in cand, pe langa benzina, mai trebuie sa bagi si ceva bani in scutere. Dar numai o fractiune din cat ai baga intr-o masina.

- Advertisement -

De exemplu, cu 100 de lei, faci o revizie ca lumea din bara in bara la un scuter: placute de frana fata-spate, filtru aer, schimb ulei cutie si motor si reglaje diverse. La fel este si cu anvelopele, care necesita si ele inlocuire din cand in cand, acestea fiind foarte ieftine.