Array

Desi este nevazator si toata lumea se astepta sa se faca de ras acest tanar a reusit sa uimeasca intreaga sala cu vocea sa!!

- Advertisement -

De multe ori viata ne pune la incercari extrem de grele, insa noi trebuie sa stim cum sa trecem peste ele si sa ne vedem in contiunare de viata noastra si daca putem chiar sa facem lumea sa ne cunoasca. De multe ori atunci cand viata ne ia ceva ne ofera un alt dar cu ajutorul caruia putem sa incantam intreaga lume.

Un tânăr nevăzător urcă pe scenă… Când începe să cânte, vocea lui merge direct la inima juriului:

Atunci când printr-o întâmplare nefericită ajungi să fii lipsit de vedere, acest lucru nu poate reprezenta un impediment în a avea un talent vocal extraordinar.

- Advertisement -

Audiţiile pe nevăzute ale concursului
„The Voice South Africa” – ediţia 2016 au adus în atenţie o voce de excepţie pe care membrii juriului au apreciat-o încă de la primele note.

Posesorul ei este un tânăr nevăzător care reuşeşte să impresioneze pe oricine îl ascultă.

Vernon Barnard s-a născut cu glaucom şi deşi a suferit 16 intervenţii chirurgicale chiar înainte de a împlini 5 ani, problema lui medicală nu a avut rezolvarea dorită.

Tânărul este pasionat de muzică şi îşi doreşte să cânte cu ardoare, fapt remarcat şi în cadrul acestui show. Acesta ştie că trebuie să-şi ducă la bun sfârşit reprezentaţia ceea ce îl face să fie extrem de curajos şi de hotărât în această privinţă.

El interpretează cu emoţie în glas un cover după piesa „Story of My Life” cântată în varianta originală de trupă londoneză „One Direction”.

Bobby van Jaarsveld a fost primul dintre membrii juriului care şi-a întors scaunul spre scenă şi care a fost impresionat până la lacrimi de vocea lui Vernon.

- Advertisement -

În scurt timp şi alţi doi membri ai juriului au dorit să-l vadă în direct pe cel care le-a creat acea stare de emoţie nepreţuită.

Cand au vazut ca cel din fata lor este orb juratii au ramas socati insa s-au bucuar nespus de mult ca acesta are un asemnea dar divin cu ajutorul caruia poate incanta o lume intreaga!