Array

Femeile au inceput sa isi aplice pasta de dinti pe sani! CE efect ‘miraculos’ ar avea metoda controversata asupra bustului

- Advertisement -

Pasta de dinti are mai multe intrebuintari, iar multe femei au inceput sa si-o aplice pe sani.

Femeile au inceput sa puna in practica o noua metoda de infrumusetare, pentru care e necesara doar o cantitate generoasa de pasta de dinti. Desi e privita cu ochi sceptici de catre doamne si domnisoare, tehnica ar da roade.

Cel putin asta sustin cateva bloggerite din Statele Unite care au testat-o, pe propria piele. Odata aplicat in zona pieptului, produsul de igiena dentara ar avea un efect total miraculos. Medicii, insa, sustin contrariul.

- Advertisement -

Cine ar fi crezut ca pasta de dinti poate avea un efect benefic asupra bustului? Desi nu pare sa ajute in vreun fel, aceasta ar imbunatati aspectul sanilor. La aceasta concluzie au ajuns cateva bloggerite de culoare, din America.

Totusi, in ultima perioada au aparut tot soiul de tehnici pe care medicii nu le recomanda sub nicio forma. Cea care presupune ca pasta de dinti ar ajuta la marirea sanilor, dar si ca le-ar conferi un aspect mult mai tanar se numara printre ele.

Odata aplicata in zona pieptului, crema dentara ar permite sanilor sa „creasca” cu cateva marimi de cupa. Ba chiar ar reduce aspectul de sani lasati, o problema cu care toate femeile se confrunta atunci cand inainteaza in varsta.

De cand aceasta tehnica a inceput sa devina tot mai populara pe YouTube, multe femei au decis sa o puna in practica, chiar in fata camerelor de filmat. Avand un efect calmant, mentolul din pasta de dinti ofera intr-adevar senzatia de „fermitate”.

Cele care au testat-o au marturisit ca au avut senzatia ca si-au facut o operatie estetica la nivelul bustului, dar nu au facut niciun fel de sacrificiu financiar ca sa isi poata imbunatati imaginea. Medicii nu vad cu ochi buni metoda si spun ca toate femeile ar trebui sa inceteze sa o mai foloseasca, pentru ca e o pierdere de timp.

Esteticianul Christopher Inglefield, din Marea Britanie, a tras un semnal de alarma: „Acest sfat bizar functioneaza pentru ca multe femei sunt nemultumite de aspectul lor fizic, iar astfel cred ca isi pot mari sanii in acest mod. Nu e o solutie. Din pacate, nu functioneaza, nu va lasati ghidate de tot ce se spune pe internet. Pasta de dinti nu poate ajuta la marirea sanilor”.