Array

In anul 1999 un tanar de 17 ani i-a furat inima lui Céline Dion!!! Priviti insa cand se intalnesc dupa 10 ani!!!

- Advertisement -

„][/video]

Céline Dion este una dintre cele mai mari artiste pe care am avut ocazia sa le ascultam si care ne-a impresionat cu fiecare melodie si cu fiecare concert pe care l-a sustinut.

Insa in clipul postat mai sus va prezentam o poveste despre care nu foarte multa lume stie. In anul 1999 Céline Dion trebuia sa sustina un duet alaturi de Andrea Bocelli pentru Premiile Grammy. Insa din cauza unui eveniment total neprevazut artistul nu a mai putut ajunge nici l repetitii si nici la gala. Cand toti erau in panica cineva i-a propus divei sa repete cu un tanar de 17 ani care canta extrem de bine.
Desi la inceput a fost extrem de reticenta cand a auzit cum canta s-a indragostit pe loc de vocea lui. Si chiar si astazi mai vorbeste despre acel moment.
Zece ani mai tarziu cei doi se reintalnesc pe scena Teatrului Wiltern din Los Angeles pentru a interpreta melodia „The Prayer”, unde copilul de atunci este acum un adevarat barbat care reuseste sa o surprinda din nou pe Celine Dion cu reprezentatia sa. Duetul dintre cei doi a fost unul memorabil care a emotionat o sala intreaga!