Array

N-ajung patru unguroaice să pună jos o româncă! – faza Campionatului European de Handbal – video

- Advertisement -

În ultimul meci din grupa principală a Campionatului European de Handbal, reprezentativa noastă a fost înfrântă de cea a Ungariei, dar, cu toate acestea, prin jocul demonstrat anterior, și nu prin cel al rezultatelor, fetele noastre s-au calificat în semifinalele competiției.

Deși au în prima repriză fetele noastre dominau categoric, oboseala acumulată din meciul disputat cu o zi înainte, câștigat dramatic în fața Spaniei, și-a spus cuvântul, și în ciuda unei lupte eroice, s-a dovedit a fi determinantă în stabilirea rezultatului final.

Mai mult, și accidentarea gravă a Cristinei Neagu, în minutele de final ale partidei, a influențat la nivel psihic jocul celorlalte componente ale naționalei.

- Advertisement -

Pivotul României, Crina Pintea, a fost din nou la înălţime şi s-a luptat cu adversarele, unul dintre momentele partidei putând fi declarat a fi drept faza turneului final.

Pintea a primit o minge pe semicerc, și încercarea sa de a pătrunde spre poartă a fost întâmpinată de nu mai puțin de patru unguroacie, care nu s-au lăsat până nu au pus-o la pământ pe jucătoarea noastră.