Array

Robert De Niro a ajuns de nerecunoscut! Cei 75 de ani şi-au pus amprenta pe chipul marelui actor

- Advertisement -

Este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile, însă anii şi-au pus amprenta pe aspectul său fizic. Este vorba despre Robert De Niro, care în această lună a împlinit 75 de ani, însă a ajuns de nerecunoscut.

Celebrul actor a fost surprins de paparazzi pe străzile din New York şi pare că arată mai rău ca niciodată. Robert De Niro apare în fotografii cu o barbă mare şi un păr mai lung decât de obicei şi purtând o pereche de ochelari de vedere.

Deşi are un aspect fizic puţin neîngrijit, este posibil ca transformarea actorului să fie făcută special pentru un viitor rol.

Robert De Niro (născut 17 august 1943) este un actor, regizor și producător american, dublu câștigător al premiului Oscar. Este considerat ca unul dintre cei mai mari si mai influenți actori din toate timpurile având la activ roluri în peste 90 de filme.

- Advertisement -

De Niro este recunoscut pentru portretizări de personaje angrenate in conflicte puternice, personaje complexe, inadaptate dar și pentru colaborarea sa de durată cu regizorul Martin Scorsese. Este cel mai cunoscut pentru rolul tânărului Vito Corleone în Nașul: Partea II; taximetristul Travis Bickle în Taxi Driver; boxerul Jake LaMotta în Raging Bull; gangsterul Jimmy Conway în Băieți buni; directorul de cazinou Sam „Ace” Rothstein în CasinoAl Capone în Incoruptibilii; fostul pușcăriaș dornic de răzbunare Max Cady în Promontoriul groazei; Noodles în A fost odată în America; Michael Vronsky în Vânătorul de cerbi și mai recent ca Neil McCauley în Heat în regia lui Michael Mann.

Iata cum arata acum: