Array

Soţul jandarmeriţei calcata pe trecerea de pietoni, sfâșiat de durere: “Erau doi în unul. Să vă rugaţi pentru cea mică”

- Advertisement -

Fetiţa a cărei mamă a fost ucisă ieri pe o trecere de pietoni din Suceava este în stare critică şi va fi transferată la un spital din Capitală. Chiar dacă va supravieţui, va rămâne cu sechele pe viaţă, spun medicii. Tragedia a revoltat mii de oameni. Bulevardul morţii nu este semaforizat, iar autorităţile se gândesc abia acum la soluţii. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

“Vă rog să vă rugaţi toţi pentru cea mică, să depăşească şi să rămână acest rod al iubirii noastre, să rămână ceva în urmă. Să reprezinte măcar un balsam pentru sufletele care sunt acum împietrite de durere”, a spus soțul femeii, într-un moment de reculegere.

La un an şi jumătate, fetiţa Irinei duce o luptă crâncenă pentru viaţă. Era în căruciorul împins de mamă, când şoferul de 26 de ani le-a spulberat pe trecerea de pietoni. Copilul este în comă şi va fi transferat în Bucureşti, iar medicii spun că e posibil să rămână cu sechele pe viață.

Prognosticul este rezervat. Dacă prognosticul vital va fi unul favorabil, este posibil să rămână cu sechele destul de mari, sechele cerebrale ne referim şi încă nu ne putem pronunţa – Dorin Stănescu, şef secția ATI la Spitalul Judeţean Suceava

- Advertisement -

“Irina era copilul, iar copilul era Irina. Erau doi în unul, iar ea era o mamă extraordinară”, spune, cu ochii în lacrimi, soțul femeii.

Pentru ea, în vârstă de 40 de ani, medicii nu au mai putut face nimic. Irina era în concediul de creştere a copilului. O fetiţă pe care a aşteptat-o o viaţă. Colegii de la Şcoala Militară au venit în uniforme la locul accidentului şi au ţinut un moment de reculegere.

Pe chipul ei se putea citi o fericire şi o împlinire pentru că pe lângă satisfacţiile profesionale pe care le-a avut a culminat această fericire a ei cu cea mai mare împlinire pe care poate să o aibă o femeie, aceea de a deveni mamă – Nistor Anişoara, profesor în cadru Şcolii Militare de Jandarmi

“Cred că este un curs al vieţii pe care ne este greu să-l înţelegem. Emoţiile ne cuprind, lacrimile ne pătrund şi ne îneacă”, a spus, la rândul lui, Dumitru Corduş, plutonier adjutant.

Tragedia a revoltat mii de oameni. Pe bulevardul din centrul oraşului Suceava, sunt treceri de pietoni situate la nici 200 de metri una faţă de cealaltă. Niciuna nu este semaforizată.

Am semaforizat deja o trecere de pietoni, a doua este aproape de finalizare, este în lucru şi urmează în perioada următoare să le semaforizăm. Până vor fi finalizate, toate au fost vopsite cu o suprafaţa cauciucoasă roşie, pentru a fi mai bine evidenţiate – Lucian Harşovschi, viceprimarul din Suceava

- Advertisement -

Şoferul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărul a recunoscut că mergea cu viteză.

sursa: https://www.wowbiz.ro