Array

Toata lumea de pe net a crezut ca se ineaca, dar fetita asta de doar 1 an inota perfect in piscina!

- Advertisement -


Sigur nu ai vazut niciodata un copil care sa se descurce atat de bine in apa la varsta ei.

Fetita asta inoata perfect in piscina la doar un an! Sta cu capul in apa si face pluta. O familie din Florida si-a invatat copilul sa inoate inca de la 9 luni pentru a se simti cat mai bine in apa si pentru a nu avea probleme vreodata daca se intampla sa cada in piscina.

Kasina acum are 1 an si inoata perfect. Face pluta, se rasuceste in apa si chiar inainteaza foarte repede atunci cand isi sincronizeaza perfect miscarile. Parintii ei locuiesc in Florida iar aici rata copiilor care mor inecat in fiecare an in piscinele familiei este una destul de ridicata.

- Advertisement -

Pentru a se proteja de acest pericol parintii fetitei au decis sa o invete inclusiv cum sa intre si cum sa iasa singura din piscina. Desi pare greu de crezut ca fetita asta are doar 1 an ea stie chiar si sa se apropie de marginea piscinei si sa se sustina, atunci cand oboseste.

“Am doi copii, cel mare are 3 ani iar fetita mai mica 1 an. Amandoi au inceput lectiile de inot inca de la 6 luni, acum nu mi-e frica sa-i las sa inoate cat mai mult in piscina. Este foarte important sa le transmitem oamenilor un mesaj, sa-si invete copii sa inoate pentru ca este foarte mare pericolul ca ei sa se inece in piscine. Asa daca stiu sa inoate se pot salva si striga dupa ajutor” a fost mesajul mamei celor doi copii din apa.

Micuta Kasina de doar 1 an de zile nu doar ca stie sa inoate dar deja este foarte experimentata si nu se teme deloc de apa. Sta cu capul in apa secunde bune si stie sa se rasuceasca de pe burta pe spate fara probleme.

Bineinteles ca au aparut si comentariile rautacioase care spuneau ca fetita era la un pas sa se inece si ca n-ar trebui lasata singura in apa, ba chiar ca ea nu inoata ci pluteste si ca asta e la fel de periculos ca si cum n-ar sti nimic despre apa.