Array

V-ati intrebat ce se intampla daca amestecati detergent de vase cu praf de copt? Rezultatul este neasteptat!

- Advertisement -

Va aduceti aminte de copilarie cand faceati baloane si era una dintre activitatile preferate? Personal imi aduc mainte cu mare placere de acele momente si de baloanele colorate de sapun care pluteau in aer. Atat copiilor cat si adultilor le plac baloanele iar cu aceasta reteta veti avea grantat multe baloane de facut. Fiind mari acestea for capata diferite forme si marimi spre deliciul copiilor. Iata care este reteta din spatele acestor baloane uriase de sapun

Cand eram copii ne placea sa alergam dupa baloane si sa le prindem din zbor. Ne placea sa vedem care reuseste sa faca cel mai mare balon si care rezista cel mai mult in aer. Insa ce vom vedea in videoclipul de mai jos depaseste orice inchipuire sau imaginatie. Daca doriti sa obtineti baloane de sapun uriase aveti nevoie de o serie de ingrediente precum compozitia si niste ustensile banale pe care le puteti confectiona acasa din doua bete o saiba si ata de bumbac. Pentru a obtine solutia optima trebuie sa adaugati o masura de deternegnt lichid de vase, o lingura de guma de Guar, o lingura de praf de copt si 16 masuri de apa. Cand amestecati apa cu detergent trebuie sa pastrati masura de 16 la 1.

Trebuie sa faceti solutia intr-o galeata, puneti initial detergentul peste care adaugati agentul de ingrosare si apoi praful de copt. Acestea trebuie omogenizate bine iar la final puteti sa adaugati apa pentru a fi siguri ca acestea sunt amestecate. Pasul doi dupa ce ati creat compozitia, este sa confectionati ustensila realizata din bete si ata. Luati doua bete legati firul de bumbac la capatul unuia dintre ele, introduceti saiba pe fir si apoi il legati de celalat bat astfel incat sfoara sa arate ca un triungi si sa aiba o anumita greutate.

- Advertisement -

Pentru a face baloane uriase de sapun, introduceti firul in galeata cu compozitie si cand il scoateti din acel triunghi vor aparea baloanele de sapun care ii vor uimi pe cei mari si ii vor bucura pe cei mici. Pentru cateva saptamani puteti refolosi aceeasi compozitie.