Array

Vaca asta uriasa are 1.400 de kilograme si aproape 2 metri inaltime! De ce niciun abator nu a vrut sa o taie! N-ai mai vazut asa „monstru”

- Advertisement -

Daca te uiti atent la imagini iti vei da seama cat de mare este vaca in comparatie cu toate celelalte vite care sunt de dimensiuni normale. Vaca asta uriasa are 1.400 de kilograme si aproape 2 metri inaltime! In Australia un fermier a dat de aur atunci cand una dintre vacile lui nu se mai oprea din crestere si a ajuns sa fie enorma pe langa toate celelalte.

Uita-te atent la imaginile cu vaca alb-negru in mijlocul cirezii. Toate celelalte vaci de langa ea sunt vaci de dimensiuni normale doar ca par foarte mici prin comparatie cu acest mamut. In prezent vaca botezata „Knickers” are peste 1.400 de kilograme si 194 cm inaltime, dar cel mai probabil va continua sa mai creasca. Acum fermierul care detine aceasta vaca uriasa si-a propus sa o vanda unui abator, aceasta fiind businessul lui. Numai ca s-a lovit de o multime de refuzuri dupa ce abatoarele si-au dat seama ca nu pot sacrifica vaca in niciunul dintre utilajele lor speciale pentru asa ceva. Pentru ca este mult prea mare si prea grea, acum niciun abator nu vrea sa o cumpere, desi carnea ei ar putea valora o gramada de bani.

- Advertisement -

Femierul care detine intreaga cireada de vaci are aproximativ 20.000 de vite care toate sfarsesc prin a ajuns la abator, doar ca „Knickers” a ajuns deja sa fie vedeta TV si toata lumea sa ii scrie ca ar fi bine sa nu o sacrifice. Prorietarul a decis totusi sa nu sacrifice aceasta vaca uriasa care l-a facut deja celebru in comunitatea locala si chiar si la nivel mondial. A decis sa o transforme in simbolul fermei lui. Trebuie spus ca cea mai mare vaca dintre toate cate au fost masurate vreodata avea 2.027 metri si a atins acest record in 2010 in Italia.