Array

10 situatii care nu ar trebui sa fie ignorate intr-o relatie

- Advertisement -

Stim cu totii ca cel mai frumos sentiment din lume este atunci cand esti indragostit. In acele momente iti doresti doar sa iti petreci timpul alaturi de persoana iubita si sa vorbiti despre viitorul vostru. Insa dupa un anumit timp este posibil sa apara si unele situatii pe care trebuie sa aveti grija cum le gestionati.

In acest articol va prezentam mai multe situatii cu care cele mai multe cupluri se confrunta.

El trăiește prezentul

- Advertisement -

El nu face planuri nici pentru viitorul apropiat, pe care îl veți petrece cu siguranță împreună. Traieste momentul si nu se gandeste ce o sa fie maine.

Ea a încetat să țină evidența timpului.

Perioada de 10, 15 și apoi 30 de minute devine obișnuită. Trebuie să-i reamintești în mod constant despre programări și la ce ora trebuie sa ajunga. Uneori chiar spuneți că totul va începe cu jumătate de oră mai devreme, doar pentru a vă asigura că va fi acolo la timp.

A început să dispară ore întregi.

- Advertisement -

Chiar dacă ai nevoie urgentă de ajutorul lui, el va răspunde la mesaj abia după o zi. Și chiar dacă nu ai nevoie de ajutor și doar ii scrii, ai încetat să aștepți un răspuns rapid.

A început să ascundă chiar și cele mai obișnuite lucruri

Vizionați un film împreună, apoi primeste un apel sau un mesaj. Dar când veți întreba cine este și ce vor, cu siguranță veți auzi despre muncă și despre treburi foarte importante.

Nu-și amintește de sărbători.

Anul Nou sau Ziua Îndrăgostiților – nu contează pentru că, pentru el, acestea sunt zile obișnuite. Nimic special. Chiar dacă aranjați totul, el va gasi o scuză absurdă care justifică absența unui cadou.

Nu vrea să comunice cu prietenii tăi.

- Advertisement -

De fiecare dată când o intrebi daca vrea sa va intalniti cu prietenii tai iti spune ca nu vrea sa auda de ei. Nu iti ia prietenii în serios și crede că e mai bine să nu stai cu ei.

El acuză eșecurile la locul de muncă

A început să te învinovățească pentru faptul că nu a primit o marire sau o promivare, deși nu ai nimic de-a face cu munca lui. O astfel de persoană nu recunoaste niciodata ca este vina lui si ca nu face nimic la munca.

A încetat să aibă grijă de ea însăși.

„Neglijență în orice”. Acesta este motto-ul pe care fata l-a ales pentru ea însăși. Nu contează dacă veți ieși să mâncați, să vă vizitați părinții sau să faceți o plimbare într-un parc, ea nu are grija de aspectul ei.

El este complet nepregătit pentru responsabilitate

Acesta este un semn clar că partenerul dvs. este prea imatur. Credeai că a venit momentul sa va ganditi la o viata de familie si la o planificare a veniturilor ? Ei bine el este prins cu noul sau joc.

Nu este la fel de tandră ca înainte.

Anterior, a iubit atât de mult îmbrățișările voastre , dar acum evită momentele când vi mai aproape de jumătate de metru. Și dacă reușești să o îmbrățișezi, este puțin probabil să simți o tandrețe din partea ei.