Array

10+ tatuaje periculoase carora majoritatea oamenilor nu le cunosc semnificația

- Advertisement -

1. Lacrima

O lacrimă sub ochiul drept înseamnă adesea că proprietarul a comis o cr1mă sau a încercat. Mulți oameni obțin acest tatuaj în cazul în care un iubit face închisoare . Acest tatuaj iti poate face probleme doar în cazul în care l-ai facut pentru distracție, deoarece în lumea criminalilor, oamenii cred că trebuie să „câștigi” fiecare tatuaj.

2. Buddha

- Advertisement -

O imagine a oricărui dumnezeu pe corp este blasfemie, de aceea turiștii cu aceste tatuaje ajung adesea la departamentele de poliție atunci când călătoresc în țările budiste.

3. Yakuza

În Japonia, numai persoanele care fac parte din Yakuza au dreptul să aibă astfel de tatuaje. Aceasta este cea mai puternică și sângeroasă bandă din țară. Deci oricine altcineva care are acest tip de tatuaj și nu este Yakuza va întâmpina, cel mai probabil, probleme.

4. trifoi

- Advertisement -

Oamenii isi fac adesea un tatuaj pentru noroc, dar dacă va faceti din greșeală un tatuaj cu 3 frunze în loc de 4, acest lucru va însemna că sunteți o parte a unei bande irlandeze . Deci, dacă un membru al acestei bande vede o persoană cu acest tatuaj și își dă seama că nu fac parte din bandă, ei vor avea probleme mari.

5. Sârmă ghimpată

În lumea cr1melor organizate, un tatuaj din sârmă ghimpată înseamnă că o persoană a fost condamnată . Fiecare nod pe fir este un an în închisoare. De aceea, atunci când un cetățean care respectă legea isi face acest tatuaj, ex-condamnații îl pot considera drept o ofensă sau chiar o glumă. Acest lucru ar putea face viața proprietarului tatuajului mult mai grea.

6. Prădătorii

Oamenii obișnuiți asociază un prădător rănit cu o persoană curajoasă și puternică. Dar , oamenii care au această imagine pe corpul lor spun practic că au o înclinație spre violență și sunt gata să comită ceva violent și să nu-i para rău. Deci, dacă aveți acest tip de tatuaj, puteți avea probleme serioase, deoarece trebuie să meritați dreptul de a avea acest tatuaj.

- Advertisement -

7. Inele pe degete

Inelele de pe degete sunt cel mai rapid și mai ușor mod de a spune dacă proprietarul a fost condamnat și a fost o persoană respectată în închisoare. Fiecare inel arată puterea autorității și experiența lor. Deci, dacă un ex-condamnat vede aceste tatuaje făcute din distracție, probabil că nu ii va plăcea, deoarece le ofensează principiile lor.

8. Crucea pe piept

Un tatuaj cu o cruce mare este foarte periculos în Rusia. Acesta este tatuajul pe care il primesc cei mai periculosi oameni din Rusia. Este foarte riscant ca acest tatuaj să fie facut din distractie.

9. Panza de paianjen

Un păianjen este un fel de autobiografie printre oamenii condamnați. Aceasta înseamnă că au fost convinși de mult timp și că au luptat împotriva dependenței de dr0guri. Un astfel de tatuaj reprezintă un an dificil din viața cuiva. Acesta este modul în care infractorii isi recunosc „poporul ” și au o reacție foarte negativă la persoanele care obțin aceste tatuaje doar pentru că le plac.

10. Coroana cu 5 puncte

În SUA, cele 5 puncte ale coroanei sunt simbolul bandei latine a Kings . Sunt una dintre cele mai mari bande hispanice atât în ​​interiorul, cât și în afara închisorii.

11. stele

O stea este un tatuaj obișnuit pentru persoanele care au fost în închisoare. Sensul se schimbă în funcție de locul în care este imaginea. De exemplu, stelele pe genunchi înseamnă că această persoană nu se va supune niciodată voinței nimănui, iar stelele pe umeri reprezintă putere și respect .

12. Clovn

În Brazilia, această imagine vă poate costa viața, deoarece este o infracțiune foarte nepoliticoasă față de aplicarea legii. Acest lucru se datorează faptului că în Brazilia, numai acei oameni care au 0morat un polițist obțin aceste tatuaje.

Citeste si: 9 curiozitati despre lumea in care traim

1. 90% dintre speciile de pasari sunt monogame. Doar 3% dintre mamifere au aceleasi preferinte.

2. De fiecare data cand linge un timbru, un om consuma 1/10 dintr-o calorie.

3. Un sfert dintre oasele unui organism uman se afla numai in picioare.

4. In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani.

5. Unghiile de la degetele mainilor unui om cresc de patru ori mai repede decat cele de la picioare.

6. Se estimeaza ca in Rusia exista mai multe bancnote de 100 de dolari decat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

7. V-ati intrebat ce a fost mai intai, oul sau gaina? Biblia a raspuns deja la aceasta intrebare. Conform Genezei 1:20-22, gaina a aparut inaintea oului.

8. In absolut toate tarile lumii, indiferent de cultura, religie sau zona geografica, soldatii executa salutul numai cu mana dreapta.

9. Intr-un studiu cu privire la relatiile interfamiliale, 80% dintre barbatii casatoriti au declarat ca si-ar lega destinele de aceeasi femeie daca ar putea da timpul inapoi. Doar 50% dintre femei au declarat acelasi lucru.