13 celebrități care au născut după 45 de ani și au dovedit că nu este niciodată prea târziu să devii mamă

- Advertisement -

Din ce în ce mai multe femei decid să aibă copii mai târziu. Unele femei aleg să își construiască cariera și să aibă o stabilitate financiară înainte de a avea copii, altele nu au găsit persoana potrivită cu care să își întemeieze familia, insa ce trebuie sa stim este ca niciodata nu este prea tarziu.

Noi in acest articol va prezentam mai multe celebrități care au născut după 45 de ani și au dovedit că nu este niciodată prea târziu să devii mamă.

1. Halle Berry, 47 de ani

Halle Berry, câștigătoare a premiului Oscar, a avut al doilea copil la vârsta de 47 de ani, alături de actorul francez Olivier Martinez. Are o fiică, Nahla Ariela Aubry, dintr-o relație anterioară cu modelul Gabriel Aubry.

- Advertisement -

2. Jane Kaczmarek, 46 de ani

Malcolm in the Middle, mama sitcom jonglat 4 copii pe ecran, dar în viața reală Jane Kaczmarek a avut 3 copii la vârsta de 42, 44, și la 46.

3. Janet Jackson, 50 de ani

4. Kelly Preston, 47 de ani

- Advertisement -

5. Susan Sarandon, 45 de ani

Susan Sarandon a fost diagnosticată cu endometrioză , o tulburare care poate provoca infertilitate , în ciuda acestui fapt, a avut al treilea copil la vârsta de 45 de ani .

6. Iman, 45 de ani

7. Audra McDonald, 46 de ani

- Advertisement -

Cântăreața și actrița americană câștigătoare de 6 premii Tony a devenit din nou mamă la vârsta de 46 de ani.

8. Rachel Weisz, 48 de ani

9. Chloë Sevigny, 45 de ani

10. Laura Linney, 49 de ani

11. Kenya Moore, 47 de ani

12. Tamron Hall, 48 de ani

13. Brigitte Nielsen, 54 de ani

Actrița daneză, care a folosit tratamentul cu FIV pentru a rămâne însărcinată, a născut al cincilea copil la 54 de ani . Nu a renunțat și perseverența ei a dat roade când a avut-o pe fiica ei, Frida.