7 Femei celebre din trecut care aveau niște secrete de frumusețe care ni se par ciudate astăzi

- Advertisement -

Femeile moderne pot, cu ușurință, să aibă grijă de ele, deoarece rafturile magazinelor sunt pline de tot felul de produse de înfrumusețare. Dar actrițele din epoca de aur a Hollywood-ului nu aveau atât de multe produse și posibilități de a-și menține tinerețea, de aceea erau nevoite să recurgă la diverse trucuri, unele mai rezonabile, altele destul de ciudate.

1. Ginger Rogers dormea ​​afara

Actrița, cântăreața și dansatoarea de la Hollywood, Ginger Rogers, a mărturisit o dată că urăște saloanele de înfrumusețare.
Pentru a-și păstra tinerețea, nu folosea produse cosmetice în afara platoului. Își aplica o cremă hidratanta peste noapte și își spăla fața cu săpun pe bază de ulei dimineața. De asemenea, a avut un stil de viață sănătos, a ținut o dietă simplă și a jucat tenis de cel puțin 2 ori pe săptămână.

- Advertisement -

Dar principalul secret al frumuseții și pielii sale strălucitoare era să doarmă în aer liber. Ginger Rogers și soțul ei au dormit literalmente afară și se mutau în casă numai în sezonul ploios.

2. Jean Harlow își masa scalpul cu ulei de masline fierbinte

3. Marilyn Monroe își desena triunghiuri albe la colțurile ochilor și folosea eyeliner roșu.

Make-up artistul Allan „Whitey” Snyder era responsabil pentru imaginea celebrei actrițe. El folosea un truc interesant pentru a face ochii lui Marilyn Monroe să pară mai mari și mai strălucitori.

- Advertisement -

Snyder desena în colțurile exterioare ale ochilor mici triunghiuri albe, exact între liniile superioare și inferioare ale eyelinerului. Iar colțurile interioare ale ochilor lui Marilyn le contura cu un creion roșu pentru a-i adăuga strălucire privirii și ca ochii să pară mai deschiși la culoare.

4. Vivien Leigh își aplica ruj mai jos de conturul buzei inferioare.

5. Fanny Ward atârna cu capul în jos în fiecare zi.

Fanny susținea că secretul tinereții sale era foarte simplu: atârna cu capul în jos în fiecare zi. Vedeta considera că în acest fel fața sa se reîmprospăta.

6. Carol Lombard folosea rimel albastru.

- Advertisement -

7. Michelle Mercier își cumpăra doar cremă ieftină.

Celebra actriță franceză avea metodele sale de îngrijire și hidratare. Michelle Mercier a recunoscut că nu a folosit niciodată produse cosmetice profesionale scumpe, preferând cele mai simple creme cu o compoziție naturală pe bază de plante.