Array

7 semne involuntare pe care un bărbat le face atunci cand se simte atras de o femeie

- Advertisement -

Pentru a afla ce gândește un om despre tine, nu trebuie să-l întrebi direct sau să joci jocul de ghicit. Doar respectați poziția sa. Indiferent de ceea ce spune o persoană, gesturile fizice pot dezvălui atât de mult despre adevăratele lor intenții. De multe ori ce spunem nu are nici o legatura cu ce simtim iar asta se poate vedea din atitudinea noastra fata de o persoana si de gesturile involuntare pe care le facem fara ca macar sa ne dam seama.

In acest articol va prezentam 7 semne involuntare pe care un barbat le face in momentul in care este atras de o femeie.

Isi trece mana prin par

Când vedem o persoană care ne atrage, încercăm instinctiv să facem astfel de gesturi cum ar fi sa incepem sa ne dam cu mana prin par pentru a incerca sa il aranajam. Această regulă este valabilă și pentru femei.

 Își pune mâinile lângă talie

- Advertisement -

Dacă un bărbat își păstrează mâinile aproape de șolduri – punându-le în buzunare sau ținându-se la talie, de exemplu – acesta este un semnal foarte clar că încearcă să-și demonstreze puterea. Aceeași idee este exprimată atunci când un om își așază picioarele mai in larg, când sta jos.

 El încearcă să ocupe cât mai mult spațiu posibil

Multi masculi din regnul animal, atunci cand începe lupta pentru a câștiga o femeie, utilizează tehnica de a se umfla in pene sau blana. Acest lucru este făcut pentru ai face să pară cât mai mari posibil. Când un om face ceva asemănător în vecinătatea unei femei, acesta este acel instinct strălucitor care intră.

El adoptă o poziție deschisă

În situațiile sociale, adoptăm în mod subconștient o poziție mai deschisă față de persoana pe care o găsim atractivă. Fiți atenți și la picioarele lor. Majoritatea oamenilor nu observă când s-au rotit în jurul persoanei cu care vor să vorbească, dar este perfect evident când se întâmplă.

El vorbește cu mai multă elocvență

- Advertisement -

Priviți acele momente când un om devine mai vorbăreț in momentul in care persoana de care se simt atras apare in campul sau vizual. In acel moment incearca sa para cel mai glumet si mai inteligent barbat de la masa.

 Îți copiază pozitia

Aruncați o privire și vedeți dacă un om”oglindește” pozițiile pe care le adoptați. Acest lucru indică faptul că încearcă să vă înțeleagă și să găsească ceva în comun cu dvs. și acest lucru se reflectă subconstient în limbajul corpului său.

devine mai expresiv

In momentul in care un barbat se simte atras de o persoana mimica fetei se schimba si devina mai expresiv fata de persoana pe care o place. Acesta face ochii cat mai mari pentru a fi atent la orice detaliu al persoanei iubite.