Array

8 fotografii care prezintă lucruri care pur si simplu nu pot fi posibile

- Advertisement -

Lumea păstrează multe secrete. Și dacă știința nu poate explica ceva, aceasta nu înseamnă neapărat că trebuie sa ne gandim ca acele lucruri nu pot fi reale,  poate pur si simplu inca nu s-a gasit o explicatie logica pentru ele. Dacă sapati destul de adânc, puteți găsi o mulțime de lucruri interesante care nu au nici o explicație logică si care cu siguranta ne duc cu mintea la o multime de intrebari. Ce sa caute o sculptura de ceas elvetian intr-un mormant antic inchis, sau de ce pe luna sunt unele forme de relief care seamana cu piramidele ? Astea sunt doar cateva din intrebarile care inca nu au un raspuns.

Noi in acest articol va prezentam 8 poze care o sa va puna mintea la contributie si la care inca se cauta un raspuns logic.

Un ceas elvețian într-un mormânt antic închis

Când au deschis un mormânt din dinastia Ming, oamenii de știință nu și-au imaginat niciodată că vor găsi un ceas cu inel cu o inscripție elvețiană.  Vârsta descoperirii este estimată la 400 de ani. Chiar și mai multe întrebări sunt ridicate de faptul că mormântul nu a fost deschis înainte, ceea ce face imposibilă presupunerea că ceasul a fost plasat acolo de o persoană modernă. Cum ar fi putut intra ceasul acolo?

Un deget de 38 cm

- Advertisement -

Din păcate, acest deget nu sa vândut niciodată, deși sa arătat un certificat de autenticitate și o imagine cu raze X (momentan, locația lui este necunoscută).  Este încă necunoscut dacă acest artefact este o adevărată dovadă a existenței unor giganți sau doar o farsă inteligentă.

O fotografie a unei fantome din Hotelul Stanley

Această fotografie a fost preluată de Henry Yau, directorul Departamentului Relații Publice al Muzeului Copiilor din Houston. El și soția lui au rămas la acest hotel și au decis să faca o fotografie in interiorul sălii . Potrivit lui, după ce a fotografiat holul, sa simțit agitat și slab toată seara. Imaginați-vă surpriza când, dimineața, a găsit ceva în fotografia pe care nu o văzuse cu siguranță prin lentilă! Există multe ipoteze despre ceea ce a fotografiat, dar nu a fost găsită încă o explicație complet fiabilă.

O piramidă pe Lună

Există numeroase fotografii ale suprafeței Lunii care provoacă multe întrebări. În acest caz, puteți vedea o formă de piramide clară, pe care cu siguranță nu o puteți numi rezultatul jocului de lumină și umbre sau un fel de formare naturală. 

Bile strălucitoare în râul Mekong din Thailanda

- Advertisement -

Luminile se ridica din râu și, după ce zboară câteva sute de metri, dispar. Știința modernă nu poate explica acest lucru. Localnicii înșiși cred că în spatele lor stă Nag – un șarpe om care locuiește în râu. Și din moment ce acest fenomen apare aproape întotdeauna în luna octombrie, locuitorii locali chiar dețin festivaluri dedicate acestui eveniment. Deci, ce sunt aceste bile? Poate că oamenii de știință vor putea în curând să înțeleagă totul.

 O faimoasă fotografie OZN

Aceasta trebuie să fie cea mai faimoasă fotografie a unui OZN . Până în prezent, a avut loc o dezbatere aprinsă despre faptul dacă este un fals sau un original. Fotografia în sine a fost facuta în 1950 în SUA într-un moment în care țara tocmai a trecut peste emisiunea radio „Războiul lumilor”, care a provocat panică și teamă de necunoscut. Această imagine lasă mai multe întrebări decât răspunsurile, deoarece nu există o ipoteză complet dovedită a apariției sale chiar și în prezent.

 Anomalia nerezolvată a Mării Baltice

Cercetătorii suedezi au descoperit o  anomalie în partea de jos a Mării Baltice în 2011. Lucrurile erau ciudate încă de la început, când oamenii de știință au descoperit obiectul în formă de disc. Echipamentul electronic a încetat să mai funcționeze. Dar, de îndată ce au înotat puțin mai departe, era ca și cum echipamentul lor nu ar fi eșuat deloc. Până în prezent, nu există o ipoteză exactă despre ceea ce se află la fundul mării. Și fără finanțarea corespunzătoare a unei noi expediții, misterul nu ar putea fi dezvăluit niciodată.

Cercuri inexplicabile din Africa de Sud

Aceste cercuri misterioase au apărut în deșertul Namibiei, iar bushmanii se tem să se apropie de ele . Oamenii de știință au prezentat numeroase ipoteze de la termite la o plantă subterană uriașă, dar nici una dintre ele nu are răspunsuri ferme și, astfel, problema rămâne până în prezent. Cele mai incredibile ipoteze se bazează pe ipoteza că această vale (apropo, cea mai uscată din lume) ar putea fi oarecum legată de OZN-uri. Cine știe?

- Advertisement -