Array

8 lucruri pe care le fac femeile când nu mai sunt indragostite

- Advertisement -

Atunci cand ajungi sa iubesti pe cineva esti constient ca tot ce faci tu are efect si asupra partenerului tau si incepi sa ai mai multa grija atat de tine cat si de el. Cu totii am trecut macar odata in viata prin acest lucru si am observat cat de tare ne schimbam atunci cand iubim pe cineva. Ajungem sa ne schimbam de multe ori unele obicieuri pentru ca stim ca ele pot avea un efect negativ asupra relatiei noastre. In acest articol va prezentam 8 lucruri pe care le fac femeile atunci cand nu mai sunt indragostite.

Nu-i mai pasă cum îți petreci timpul.

Prietena ta obișnuia să întrebe despre fiecare minut din zi, dar acum nu-i pasă deloc? Acest lucru poate fi explicat o dată sau de două ori prin faptul că este prea ocupată. Dar dacă se întâmplă în mod regulat, ar trebui să fii alert.

- Advertisement -

Nu mai este geloasă. Deloc.

Este tipic pentru toată lumea să fie cel puțin un pic geloasă. Mai ales dacă, în trecut, prietena ta obișnuia să analizeze fiecare persoană din viața ta.

Ea nu mai răspunde la apeluri și mesaje

Nu este vorba ca partenerul tău să fie ocupat constant. Este vorba despre ei să nu vă răspundă chiar dacă au suficient timp liber pentru a face acest lucru. Este deosebit de suspect când mesajele în sine devin mai puțin emoționale și mai calde.

- Advertisement -

Deodată nu-i mai place hobby-ul tău

Prietena ta refuză brusc să-și petreacă timpul liber cu tine? Dacă da, ar trebui să vă gândiți la posibile motive pentru care ați fi neinteresant pentru ea. Îi plăcea foarte mult compania ta!

Ea nu își planifică viitorul cu tine.

Acesta este semnul cel mai alarmant. Când sufletul tău pereche își va petrece viața cu tine, planurile de viitor te vor include cu siguranță. Dacă nu sunteți pe listă, este un motiv de discuție.

În mod evident, este îngrijorată de ceva, dar nu discută cu tine.

- Advertisement -

Dacă obișnuiai să vorbești despre toată lumea în toată noaptea și acum sufletul tău pereche te evită, deși simți totuși tensiunea, ar trebui să întrebi cu atenție despre motivul unui astfel de comportament

Ea nu are nevoie de ajutorul tău.

Obișnuia să-ți ceară ajutor și era bucuroasă că ai grijă de ea. Acum nu numai că este bine fără ajutorul tău, ci chiar o respinge. Vorbeste cu ea. Aceasta poate fi o reacție trecută la una dintre solicitările ei sau poate nu vrea să te mai vadă.

Nu râde la glumele tale.

Știi sigur că prietena ta obișnuia să râdă tare de glumele tale și că era interesată de toate poveștile tale amuzante. Unde s-a dus totul? Ca un semn separat, nu este atât de alarmant: poate este prea obosită. Cu toate acestea, în combinație cu toate situațiile de mai sus, este bine sa vezi ce planuri are.