Array

9 lucruri pe care avem tendința de a le ignora la începutul unei relații și apoi ajungem sa regretăm amarnic

- Advertisement -

Multi oameni spun ca spun că „dragostea este oarbă” și probabil au dreptate. Avem tendința să ignorăm multe lucruri care se spun despre cei dragi, si ii vedem asa cum ne dorim noi sa fie. Insa ar fi bine daca am incepe sa dam o atentie mai mare la inceputul unei relatii si la lucrurile marunte pe care partenerul le spune.

In acest articol va prezentam mai multe lucruri pe care avem tendinta sa le ignoram atunci cand ne indragostim de cineva iar pe parcurs ajungem sa regretam.

„Încă nu am trecut de relația mea anterioară.”

- Advertisement -

Este un adevăr cinstit și trebuie să-l accepți și să-ți iei la revedere – va fi mai bine pentru amândoi. Nimeni nu isi doreste sa fie un instrument folosit in uitarea fostei realatii. Cel mai bine este si discutati si sa vedeti ce se poate face

Ei se plâng de toate fostele

Desigur, oamenii intră în relații toxice uneori, dar dacă se întâmplă tot timpul, probabil că problema este la el.
Probabil vei ajunge să fii un alt „ex-nebun” din lista lor și probabil te vor stresa constant. Ai nevoie de asta în viața ta?

Nu cred că mariajul are sens

- Advertisement -

Când cineva spune acest lucru, înseamnă cu siguranță că nu se va căsători nici cu tine. Este crucial să aveți opinii similare pe acest subiect, așa că dacă doriți de fapt să vă căsătoriți, nu pierdeți timpul.

„Când sunt furios, țip și rup lucruri.”

Aceasta este o frază de steag roșu care nu trebuie niciodată ignorată. Înseamnă că partenerul tău este instabil emoțional. Veți primi și doza de abuz emoțional și fizic, chiar dacă nu credeți că acest lucru se va întâmpla. Fa-ti o favoare si pleaca in momentul in care auzi (sau observi) ceva de genul asta.

Ei recunosc că nu ar putea niciodată sa aibe o realtie de lunga durata

Nu ar trebui să ignorați această frază, crezând că nu se va întâmpla cu voi. Nu supraestimați șansa cu care credeți că trebuie să vă schimbați partenerul. Dacă o spun, înseamnă că v-au avertizat. Deci, dacă căutați ceva care poate deveni serios, sunteți cu persoana greșită

Ei nu văd nimic în neregulă cu întârzierea.

- Advertisement -

Când cineva întârzie, de obicei își cere scuze pentru asta, oricât de târziu a ajuns. Dacă partenerul tău nu vede nimic în neregulă, acesta este un semn rău. Înseamnă că le lipsește respectul pentru timpul tău și există o mare probabilitate ca aceștia să fie egoisti și să aibă tendința de a devaloriza totul despre ceilalți oameni.

Ei recunosc că relațiile nu sunt pe primul loc

Desigur, pentru unii oameni o carieră ar putea fi cea mai mare prioritate a lor și nu este nimic în neregulă cu asta. Cu toate acestea, dacă spune ceva de genul acesta, fără niciun context, implică faptul că vrea să păstreze lucrurile doar la nivelul unei ralatii simple. Este o frază care să vă anunțe că partenerul dvs. nu va depune eforturi în relația dvs., așa că luați-o așa cum este și decideți dacă doriți și aveți nevoie.

„Un bărbat / femeie ar trebui ..

Dacă partenerul tău vorbește despre așteptările lor, asta înseamnă că se așteaptă să le urmezi pentru a menține relația. Dacă nu împărtășiți aceste standarde, dar decideți să intrați în această relație oricum, aceasta va duce la o mulțime de stres și tensiune, deci probabil că este mai bine să o încheiați înainte de a începe chiar.

„Nu ai nevoie de cineva ca mine.”

Nu, aceasta nu este o provocare pentru a demonstra ceva. Acesti oameni stiu doar sa profite si vor sa le fie lor cat mai bine si sa auda zilnic cat sunt de buni si de frumusi. Trebuie sa ai mare grija la aceste persoane.