Array

Acest roman a reusit sa uimeasca o lume intreaga!! A fost aplaudat in picioare de 70.000 de oameni!!

- Advertisement -

Fără condiții în România, Constantin Popovici este, la 29 ani, cel mai cunoscut săritor în apă din România. În 2009, la Roma, a șocat cu un loc 8 la Campionatul Mondial, deși se antrena, în Capitală, pe saltele!

Baiatul a reusit un super salt in Italia!

Constantin Popovici e romanul care strans aplauzele a 70 de mii de oameni la concursul de sarituri de la mare inaltime! Langa Bari, el a reusit sa termine pe 5. Popovici e la a doua prezenta in super competitia ce se tine in cele mai spectaculoase locuri din lume.

Un englez a castigat in Italia si a devenit campion mondial.

- Advertisement -

Constantin Popovici, primul român din istoria competiției, a făcut spectacol la debutul în Seria Mondială Red Bull Cliff Diving. Românul a sărit de la înălțimea de 27 de metri, de pe clădirea Operei din Copenhaga, și a încheiat competiția pe locul 7 cu un total de 375,10 puncte. Lupta pentru prima poziție s-a dat între Gary Hunt și Steven LoBue, britanicul reușind să se impună pentru a treia oară consecutiv în această etapă. LoBue rămâne însă lider în ierarhia generală cu un total de 700 de puncte, cu 90 mai multe decât Garry Hunt.

Organizată pentru prima oară în 2009, Seria Mondială Red Bull Cliff Diving este cea mai spectaculoasă competiție de high diving din lume. Iar în acest weekend, în premieră absolută, pe platforma amplasată la 27 de metri deasupra apei a urcat și un român. Constantin Popovici, 30 de ani, a primit un wild card din partea organizatorilor și a fost unul dintre cei 14 săritori de top care au concurat în acest weekend în etapa a cincea a sezonului din Red Bull Cliff Diving.

Pentru tot ce a facut acesta merita tot respectul nostru si toata aprecierea noastra. Speram sa il vedem cat mai departe in competitii si de ce nu chiar sa ajunga pe podium.