Array

Adio Tesla! BMW tocmai a prezentat cea mai dementiala masina electrica din cate ai vazut vreodata!

- Advertisement -


Viitorul autoturismelor arata spectaculos. BMW tocmai a prezentat un model uluitor de masina elextrica iar cu siguranta Tesla va avea probleme mari.

BMW tocmai a prezentat BMW iNext, modexul 4×4 electric al viitorului! Revolutia masinilor electrice se apropie. Din ce in ce mai multi producatori mari isi indreapta atentia spre modelele full-electrice si se pare ca o fac in cel mai spectaculos mod posibil.

- Advertisement -

Dupa ce Tesla a deschis drumul cu modelul X, acum Mercedes si BMW se pregatesc sa intre puternic in cursa lansand modele lor de SUV-uri electrice. Astazi va prezentam BMW iNext un concept vizionar despre cum poate arata in viitor urmasul actualului X5. Masina este una exclusiv electrica si se poate conduce singura. Data la care BMW se asteapta sa iasa primele modele din productie este 2021, atunci cand, comform producatorului german piata va fi realmente pregatita pentru o adevarata invazie a masinilor electrice. Conceptul pregatit de BMW este insa desprins dintr-un film cu James Bond.

Cu un plafon aproape in totalitate din sticla, masina este atat de inteligenta si dotata cu atat de multe tehnologii incat pasagerii din spate isi pot ajusta volumul muzicii si temperatura doar atingand scaunele in orice punct doresc.

Masina va fi un 4×4 foarte spatios, mai ales pentru modul in care se deschid usile. Bord-ul arata la fel de futurist ca si exteriorul, orice buton lipsind cu desavarsire. Comenzile vocale si un ecran urias cu touchscreen vor activa orice functie a masinii. O alta functie impresionanta a masinii este faptul ca atunci cand trece in modul autonom de condus volanul se retrage in bord, lasand si mai mult loc pasagerilor in interior.