Array

Asemănarea dintre Kitty Spencer și mătușa ei, Prințesa Diana, este pur și simplu izbitoare

- Advertisement -

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, este un model celebru și un influencer cunoscut pe rețelele de socializare , dar recent a atras atenția întregului internet datorită asemănării izbitoare cu faimoasa ei mătușă. Urmașii ei chiar au început să o numească „cea mai tânără versiune a prințesei Diana”.

Lumea o cunoaște și o adoră pe Lady Kitty Eleanor Spencer pentru reținerea și harul ei, pentru simțul ei de stil inegalabil și pentru asemănarea cu mătușa Diana.

- Advertisement -

Kitty este fiica fratelui mai mic al prințesei Diana – Charles Spencer , ea s-a născut pe 28 decembrie 1990. După cum știm cu toții, prințesa Diana s-a căsătorit cu prințul Charles de Wales, langa care a stat timp de 15 ani. Așadar, Kitty nu este de vita regala precum verii ei Prințul Harry și Prințul William.

Kitty avea doar 6 ani când prințesa Diana a decedat, dar, așa cum a împărtășit într-un interviu, Kitty își amintește de ea și se consideră norocoasă să aibă acele amintiri fericite din copilarie.

Kitty și mătușa ei au de fapt mai mult în comun decât asemănarea lor remarcabilă. La fel ca Diana, este de foarte implicata în lucrările de caritate. Recent Kitty a fost aleasă pentru a fi ambasador pentru Centrepoint , o organizație non-profit care ajută persoanele fără adăpost din Marea Britanie.

- Advertisement -

Kitty lucrează cu Storm Management , care colaboreaza cu legende ale modei precum Cindy Crawford, Kate Moss și Cara Delevingne. Având în vedere alegerea și cariera lui Kitty, moda este cea mai mare pasiune a ei.

Înainte ca Kitty să se implice în activitatea de modelling, a studiat la Universitatea Cape Town din Africa de Sud și a obținut diploma în psihologie, politică și literatură engleză. Mai târziu, Lady Spencer a solicitat la Regent’s University London un masterat în managementul mărcilor de lux.

Tanare are acum doar 28 de ani și nu are copii , așa că participă constant la o mulțime de activități sociale în grădinițe, orfelinate, școli și universități.

În timpul aparițiilor sale publice, Kitty preferă ținutele elegante, dar în același timp pare chiar a fi un trendsetter, la fel cum a fost prințesa Diana pentru vremea ei.

- Advertisement -

Suntem siguri că Diana ar fi mândră de nepoata ei minunată. Tu ce crezi?