Array

Bogdan Ioan, Michael Jackson de la Vocea Romaniei este cu adevarat genial! Uite-l cantand si alte piese de-ale regelui muzici pop si dansand fenomenal!

- Advertisement -


Inca de acum 3 ani Bogdan Ioan facea show pe scena in Iasi cu o multime de spectatori care plateau bilet sa-l vada cum canta piesele celebre ale lui Michael.

Bogdan Ioan, Michael Jackson de la Vocea Romaniei este cu adevarat genial! Bogdan Ioan, primul concurent din istoria Vocea Romaniei care a fost rugat de jurati sa cante de 2 ori piesa din auditii este un adevarat Michael Jackson de Romania.

Intreaga lui cariera si-a cladit-o pe melodiile si dansul lui Michael Jackson. Bogdan Ioan este un adevarat artist care a facut o pasiune pentru regele muzicii pop inca de mic si de atunci s-a apucat de dans si de cantat. “Eram prea mic in 1992 sau 1996 cand el a venit in Romania si cel mai mare regret al meu este ca nu am apucat sa-l vad niciodata live intr-un concert. Cu doua zile inainte sa moara aveam bilete la concertul lui din Londra, dar n-a mai apucat sa-l vad” a povestit Bogdan Ioan la Vocea Romaniei.

- Advertisement -

Chiar si asa el a ajuns sa-l imite perfect pe cel care este considerat cel mai bun artist de muzica pop al tuturor timpurilor. Cu melodia “Earth Song” i-a spulberat pe juratii de la Vocea Romaniei si a dat cel mai impresionant moment pe care telespectatorii l-au vazut vreodata la televizor.

Acum va prezentam o serie de imagini cu Bogdan Ioan din concertele pe care el le sustine in tara sub titulatura de “The Michael Jackson show”. Are o intreaga orchestra cu care canta live in timp ce danseaza unele dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Michael.

Desi inregistrarile de pe Youtube cu el sunt destul de vechi si calitatea sunetului nu este una foarte buna este evident faptul ca vocea lui este foarte buna. Faptul ca Bogdan “Jacskon” reusea sa vanda bilete si sa umple sali ca lumea sa-l vada cum il imita pe Michael Jackson live.

Este de asteptat ca in urmatoarele etape la Vocea Romaniei sa continue sa cante tot melodii de Michael Jackson, desi Smiley l-ar putea ajuta sa isi foloseasca vocea si in alte piese.