Array

Ce poate sa spuna aceasta fetita!

- Advertisement -


Toata lumea este innebunita dupa copii mici, pentru ca mereu spun lucruri traznite si foarte amuzante.

Inainte era o emisiune care se numea asa, si veneau tot f

Toata lumea este innebunita dupa copii mici, pentru ca mereu spun lucruri traznite si foarte amuzante.

- Advertisement -

Inainte era o emisiune care se numea asa, si veneau tot felul de copii, carora li se puneau mai multe intrebari, iar ei dadeau niste raspunsuri foarte amuzante.

Aceasta fetita din video este foarte haioasa si frumusica.

La începutul anilor 2000, Virgil Ianțu realiza una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment, ”Copiii spun lucruri trăsnite”. Recent, moderatorul s-a întâlnit cu câțiva dintre cei care au participat în primele sezoane.

Iasmina, fetița extrem de agitată care se ținea bine de scaun, are 20 de ani și este creatoare de modă.

Micuțul Toma Dimitriu a rămas în lumea artistică, acum are 20 de ani, cântă jazz și este student la Prins Claus Conservatory din Groningen (Olanda). După ce a luat mai multe premii la concursuri muzicale, tânărul a cântat alături de interpreți consacrați de la noi din țară.

David Petcu a ajuns, din “imitator” al lui Virgil Ianțu un actor de teatru. Cosmin studiază în Canada la facultate, dupa ce în urmă cu mai bine de un deceniu spunea lucruri trăsnite la Prima TV.

- Advertisement -

Adi Iliescu este acum pilot de raliu și a câștigat chiar titlul național.

La începuturile carierei sale, Virgil Ianţu a prezentat emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”, iar unul dintre cei mai amuzanţi invitaţi a fost Toma Dimitriu (8 ani), un copil pus pe şotii care făcea audienţa să sară în aer.

Timpul a trecut şi Toma Dimitriu are astăzi 20 de ani şi şi-a dedicat viaţa muzicii.

Tânărul originar din Bucureşti este student la Prins Claus Conservatory din Groningen (Olanda) şi cântă jazz. Acesta a câştigat mai multe premii şi cântă alături de interpreți consacrați de la noi din țară.

La începutul anilor 2000, Toma Dimitriu a fost unul dintre cei mai celebri invitaţi ai lui Ianţu la emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”.

Acesta a fost prezent în platoul emisiunii de mai multe ori pentru că reuşea să strânească zâmbetul pe chipul tuturor.