Array

Cele mai neobișnuite si interesante locuri de muncă din lume!

- Advertisement -

Sunt mulți oameni care nu sunt satisfăcuți sau pur și simplu plictisiți de munca lor la birou. Există, de asemenea, un grup restrâns de oameni care fac locuri de muncă pe care nu le veți crede niciodată. Pregătește-te pentru a vedea locuri de muncă care elimină conceptul de program intre 9-5.

1. Inotator la golf

Dacă vă bucurați de scufundări și de a fi în aer liber, atunci sunteți un candidat perfect pentru această slujbă neobișnuită. Diverse mingi de golf ajung in iazuri. Sună ușor și plăcut! Ei bine, adevărul este că multe iazuri nu sunt bine îngrijite, și puteți găsi o mulțime de noroi urât mirositor, alge și chiar șerpi acolo.

- Advertisement -

2. Persoana care gusta mancarea pentru catei.

Animalele de companie sunt prietenii noștri și trebuie să ne asigurăm că ei mănâncă mese delicioase și hrănitoare. Apelați la oameni care testeaza hrana animalelor de companie! Ei gusta hrană pentru animale de companie pentru a evalua aromele și a verifica dacă este in standardele de calitate. Nimeni nu merită mâncare proastă, în special membru favorit al familiei.

3. Persoana care probeaza patul

După cum sugerează titlul, există oameni care testează paturi (saltele și perne) pentru companii și hoteluri. Așa e, ești plătit să dormi la serviciu. Sună ca un loc de muncă de vis! În realitate, este o muncă grea. Un tester bun de pat știe să se așeze pentru a verifica dacă saltea nu are scame și că marginile patului sunt suficient de puternice .

- Advertisement -

4. Job de suflat nasul in prosoape de hârtie

S-ar putea să fi observat că toate prosoapele de hârtie fie miros delicios, fie că nu au aproape nici un miros. Ei inghit prosoape de hartie pentru producatori pentru a se asigura ca nu au mirosuri nedorite. Nu deveniti prea entuziasmati pentru că este mai ușor să obțineți un loc de muncă ca chirurg pe creier decât acest loc de muncă, care ar putea fi una dintre cele mai mici nișe de locuri de muncă .

5. Statul la coada

Dacă nu vă place sa asteptati, există o soluție perfectă. Închiriați un profesionist de stat la coada. Uneori trebuie să stati la rand timp de 19 ore pentru a obține un produs nou lansat sau un element de vânzări eșantion. Este un loc de muncă greu și plictisitor care poate fi bine plătit.

6. Testezi toboganele de apa

- Advertisement -

Un parc acvatic perfect are distracție (pentru copii) și siguranță (pentru adulți). Responsabilitatea unui tester de tobogane constă în a face mai multe ture pe tobogan pentru a vedea cât de multă apă are nevoie, cât de repede puteți ajunge la fund și cât de sigur și distractiv este. Ce treabă grea!

7. Model de maini, picioare sau orice alta parte a corpului

Se pare că nu trebuie să fii frumos și să ai un corp incredibil pentru a fi un model de succes. Dacă aveți mâini atractive sau picioare frumoase, lumea vă așteaptă. În plus, unele produse caută picioare sau mâini urâte. Modelele de acest gen sunt bine plătite, deci există întotdeauna o modalitate de a vă atinge visul.

8. Persoana care pregateste cascadorii

Probabil că ați văzut spectacole precum X-Factor sau Fear Factor, unde una dintre provocări este de a mânca sabii sau insecte live. Pentru a vă asigura că alimentele dezgustătoare sunt potrivite pentru a le mânca, companiile angajează oameni care le testeaza intai. Încercă mâncare obscură sau teribilă pentru a se asigura că nimeni nu va fi rănit … cu excepția lor. Deoarece riscul este mare, aceste locuri sunt foarte bine plătite.

9. Armpit Sniffer

Armura Sniffers lucrează pentru producătorii de deodorant pentru a asigura calitatea produsului. Cum se efectuează un control al calității? Sniffers isi petrec zilele într-o cameră fierbinte sau în aer liber, uneori mirosind până la 60 de subraturi intr-o oră. Scopul lor este de a determina cât de eficient este deodorantul. Ei scriu rapoarte și ajută lumea să miroasă mai bine.