Array

Cu ce mașină a venit un neamț în România, pentru a face turul țării. Gluma făcută pe seama șoselelor

- Advertisement -

Prezenţă inedită zilele acestea pe drumurile din România. Un turist neamţ a pornit în călătorie prin Europa cu o maşină mai puţin obişnuită.

Şi-a cumpărat în această vară o maşină pe care pompierii germani au folosit-o la intervenţii timp de 30 de ani şi pe care acum, în loc să o dea la casat, au vândut-o. Iar noul proprietar spune că este exact ce îi trebuia pentru drumurile din ţara noastră, iar anul viitor vrea să ajungă în Africa.

Maşina care a aparţinut pompierilor din Hanovra a fost recompartimentată. Turistul şi-a amenajat inclusiv două paturi pe băncile pe care au stat ani de zile echipajele de intervenţie.

Maşina nu mai are girofar albastru, şi a devenit un fel de rulotă de dimensiuni mari.

- Advertisement -

”Ruta mea în România a inclus Bucureşti, am condus la Constanța şi acum merg pe Transalpina pentru a merge în Germania, prin Ungaria şi Slovacia”, a spus Gadeke Torsten.Cât despre drumurile din ţara noastră, turistul spune că a găsit maşina perfectă pentru a conduce fără probleme.

”Străzile sunt foarte bune pentru roţile de la maşina mea”, a spus acesta râzând.

În Târgu Jiu, turistul nu a ratat faimoasele opere ale lui Constantin Brâncuşi.

”E foarte frumos, e un loc foarte frumos”, a spus acesta impresionat.

Bărbatul e convins că dacă în România, maşina a trecut cu bine testul infrastructurii, la anul, în călătoria din Africa, nu va avea niciun fel de probleme tehnice.