Array

Cum se ascunde rugina la o masina second hand! Metoda ingenioasa prin care samsarii ii pacalesc pe romani sa plateasca enorm pentru niste masini distruse

- Advertisement -


Daca vrei sa nu iti iei teapa urmatoarea data cand iti cumperi o masina second-hand, atunci cu siguranta o sa vrei sa urmaresti filmuletul de la finalul articolului.

Cum se ascunde rugina la o masina second hand! Metoda ingenioasa! E una dintre cele mai frecvente metode de a ascunde defectele grave ale unei masini in cel mai scurt timp.

Din ce in ce mai multi oameni s-au plans ca dupa ce au cumparat o masina second-hand, in prima iarna sau dupa vreo cateva sezoane mai ploiase au inceput sa le apara urme de rugina pe masini.

- Advertisement -

Dupa ce au examinat atent sau au incercat sa repare pata de rugina aparuta si-au dat seama ca stalpii, pragurile sau podeaua masinii lor era grav ruginita si chiar distrusa definitiv de rugina cu mult timp in urma. Astazi va prezentam metoda prin care orice “baiat destept” poate fara prea multa meserie sa acopere o gaura roasa de rugina.

Primul pas este sa polizezi bine marginile roase de rugina pana cand se ajunge la tabla buna. Apoi urmeaza partea cea mai putin cunoscuta de soferi. Gaura lasata de rugina se umple cu SPUMA de termopane.

Spuma se umfla, se usuca iar apoi se taie la nivel. Apoi se prepara celebrul chit care se da astfel intr-un strat foarte subtire, iar la atingere nu se va simti. Este intins bine si el apoi lasat sa se usuce.

Dupa ce s-a uscat suficient baietii astia smecheri il slefuiesc aproape perfect pana la nivelul restului masinii. Chiar si inainte sa fie vopsita masina arata ca noua. Se pare ca au experienta in astfel de “carpeli” si reusesc sa le faca la un nivel la care foarte putini s-ar fi asteptat sa fie capabili.

Ultimul pas este sa dai cu o vopsea fix de aceeasi nunanta ca restul masinii, sa o faci sa fie cat mai “murdara” si matuita de vreme, astfel incat sa nu bata la ochi ca este prea lucioasa in zona respectiva si in rest nu si gata… poti pacali aproape pe oricine.