Array

Dupa ce a vazut ce a facut un tata alaturi de fiul sau pe scena! Simon Cowell a facut un gest la care nimeni nu se astepta!!

- Advertisement -

Atunci cand participam la un concurs de talente am face orice numai sa le demontram juratilor cat suntem noi de talentati si ca meritam sa mergem cat mai departe in cadrul acelui concurs. Si se pare ca fix acest lucru au facut si cei doi concurenti din clipul postat mai sus.

Tim Goodacre, in varsta de 43 de ani, si fiul sau Jack, in varsta de 12 ani, originari din Norfolk, Norwich, au particiap la preselectiile unuia dintre cele mai mari concursuri de talente din lume. Desi la inceput nimeni nu se astepta sa se intample ceva extraordinar si cei doi sa aibe un numar greu de uitat se pare ca pe parcurs au ramas cu totii uimiti. Cei doi au decis sa interpreteze o piesa originala ce poarta titlul „The Lucky One’s” si prin care au dorit sa le transmitata tuturor cat sunt de norocosi ca se au unul pe celalalt. La finalul numarului cel mai dur dintre jurati Siomn Cowell a decis as ii trimita pe cei doi direct in semifinale.