Array

„Ma despart de tine!” Ce s-a intamplat dupa ce acest tanar si-a impins iubita de pe o stanca, de la 120 de metri inaltime

- Advertisement -

„][/video]

Un grup de tineri s-au hotarat sa se arunce in gol, de la peste 120 de metri, doar cu o franghie, intr-un canion din Utah, SUA. Toata aventura a fost filmata de producatorul de film Devin Graham, care a postat videoclipul pe Youtube. De marti, acesta are peste 1.6 milioane de vizualizari, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

In film, nu se precizeaza locul ales de aventurieri, dar postul KSTU-TV, din Salt Lake City, mentioneaza ca acesta este undeva in sudul Utah. Cei care au ales acest mod inedit de a avea parte de adrenalina au trebuit sa infrunte nu numai coborarea in gol, ci si temperaturile care se regaseau undeva sub zero grade Celsius.

Totusi, datorita adrenalinei, acestia nu au prea simtit frigul. O intamplare amuzanta s-a intamplat si cu un cuplu care a participat in aventura. Prietena unuia dintre membrii grupului s-a razgandit subit si nu a mai vrut sa incerce experienta. Dupa ce a incercat sa o convinga prin incurajari, acesta a impins-o pur si simplu. in cadere, ea a strigat ca se va desparti de el, dar a mentionat apoi ca a fost doar o gluma. Aventurile grupului au fost filmate cu un elicopter, dar si cu camere atasate de echipamentul lor, pentru a le surprinde mai bine reactiile.