Array

Popasul verde. Petreceţi-vă vacanţa într-o căsuţă ca-n poveşti !

- Advertisement -

Popasul verde, aşa se numeşte căsuţa care se vrea cu adevărat VERDE(ecologică)! Construită în mare parte din lemn şi baloţi de paie, căsuţa atrage ca un magnet turişti din toată lumea care vor un loc de cazare mai diferit de ceea ce se găseşte în general.

Aşezată la poalele Munţilor Rodnei, în judeţul Bistriţa-Năsăud, Şîngeorz-Băi, peisajele pe care le poţi vedea inclusiv de pe acoperişul NATURAL al căsuţei sunt mirifice. Din locul unde este amplasată locuinţa se pot observa şi munţii vulcanici (stinşi) ai Munţilor Rodnei şi staţiunea balneo-climaterică din Sîngeorz-Băi.59073499

Se pot face drumeţii pe diferite trasee şi puteţi profita de distanţa foarte scurtă până unde găsiţi izvoarele de apă minerală ale staţiunii. Izvorul de apă minerală se găseşte la aproximativ 400 metri de căsuţă. Aerul curat şi tare de munte, combinat cu apele minerale vindecătoare din zonă te energizează iar peisajul înconjurător şi construcţia căsuţei te duc într-o lume de poveste.59070890

După cum spuneam, acoperişul este construit din plante naturale, şi îşi schimbă culoarea în funcţie de anotimp, astfel acest acoperiş este „viu”. Îţi poţi petrece dimineţile cu o ceaşcă de cafea, admirând peisajul, simţind prospeţimea de sub picioarele tale şi roua care învăluie plantele din care este construit acoperişul.

- Advertisement -

59073495

„Casa asta-i construită din dragoste de natură și traditie, intr–un loc imbrățisat de aer curat, liniște si peisaje de poveste.
Căsuța asta-i tătă făurită numa’ din lut, paie, lemn și materiale culese din natura, de prin imprejurimile locului.
Și să știi că nu e un loc sălbatic, că-nlontru ai de tăte, răcoare vara și cald iarna.
Și de-i vreme bună te poti hodini si admira natura de pe acoperișul de flori.”

Aşa descrie proprietarul căsuţei, Paul Axinte, locuinţa de vacanţa pe care el a construit-o, în oraşul lui natal, iniţial aceasta vrând să deservească numai lui şi familiei acestuia.
59073493Se ştie foarte bine că ardelenii sunt oameni primitori, iar vecinii acestei căsuţe nu se abat. Puteţi cumpăra lapte, brânză şi ouă direct de la sursă, având asigurarea că acestea sunt 100% naturale!

Această prezentare necesită JavaScript.