Array

Să fiți mândre de voi: Femeile trecute de 40 de ani sunt minunate – Iată 10 calități pe care nu ai cum să nu le apreciezi, ca bărbat

- Advertisement -

Daca te vei gandi vreodata ca pentru o femeie viata dupa 40 de ani nu are acelasi farmec, adu-ti aminte de acest articol. Despre frumoasele calitati ale femeilor trecute de 40 de ani.

Ele au vazut multe la viata lor. Apoi au gresit. Apoi au deschis ochii si au vazut o lume noua, o viata noua.
1. Ele cred in bine, pentru ca ce este mai rau deja a trecut

Ele au supravietuit unor conditii dificile, ca acum sa creada din nou in bine. Ele primesc de la viata ce este mai bun, ele vad binele acolo unde altii nu vad nimic. Tot ce este mai bun este atras de naturaletea si finetea lor.

- Advertisement -

2. Sunt mult mai frumoase

Ele sunt uimitor de frumoase, pentru ca au recunoscut ca au anume asa buze, asa nas si asa picioare. Ele au invatat sa-si iubeaca aceste buze, acest nas, aceste picioare… astfel incat oricine se poate indragosti de ele.

3. Ele au depasit etichetele de „milioane”, „cariera”, „succes” si „pozitie sociala”

Ele sunt convinse ca ceea ce este mai important nu se arata la telvizor, nu se scrie pe internet, pe retelele de socializare si si nu se prezinta la training-uri. Ele stiu despre lucrurile importante.

4. Ele nu mai folosesc fraze intepate, trucuri de seducere, o vestimentatie selectata din timp

- Advertisement -

Ele nu se mai folosesc de statutul „in cautare activa”. Au gasit deja omul potrivit. Si, cel mai important, s-au regasit pe ele insele, scrie mesajeinspirationale.com.

Italian actress Monica Bellucci arrives in the city of Mecavnik in Serbia, where Serbian director Emir Kusturica organises the annual „Kustendorf” film festival, on January 19, 2013. AFP PHOTO / MILOS CVETKOVIC (Photo credit should read MILOS CVETKOVIC/AFP/Getty Images)

5. Ele pot sa planga tare si sa rada in hohote

Au depasit toate regulile de conduita, principiile, cerintele si permisiunile. Ele urasc acele timpuri cand trebuiau sa tina spatele drept, sa zambeasca, chiar daca voiau sa planga. Ele s-au descatusat si isi traiesc din plin libertatea.

6. Ele traiesc precum respira: ba zgomotos, ba incet, ba gingas si abia auzit

Ele respira in ritmul vietii. Traiesc dupa cum cred ca este mai bine. In sfarsit, dupa atata timp au reusit: traiesc in tandem cu viata.

7. Ele sunt foarte curioase

Dupa fraza „eu stiu totul” a urmat expresia „vai, dar sunt atat de multe lucruri interesante in jur!” Dansuri, culinarie, calatorii… Ele isi valorifica talentul. Incep sa picteze, sa cucereasca munti. Si totul le reuseste.

8. Nu sunt deloc doamne batrane

- Advertisement -

Poarta fuste lungi pentru ca e foarte frumos si le sta bine. Si fuste scurte poarta, si blugi. Ele nu vor sa stie prea multe despre moda, trend-uri. Ele gasesc acel frumos si in el este foarte multa feminitate, caldura si tandrete.

9. Nu mai calculeaza caloriile

Dragostea, miscarea, inspiratia lucreaza mai bine decat sala de fitness si chirurgii plasticieni. Da, de aceea ele sunt atat de frumoase.

10. S-au indepartat de discursurile motivationale si de transformare

Ele stiu valoarea fiecarui minut, ele reusesc peste tot. Nu intarzie nicaieri, pentru ca nu se grabesc nicaieri.

Nu ating scopuri. Nu lupta. Nu se zbat pentru ceva.

Ele pur si simplu traiesc.

Si stiu cu siguranta ca dupa inca 40 de ani, totul va fi un pic mai interesant!