Array

Secretele ascunse ale Vaticanului

- Advertisement -

Orasul Vatican este inima Bisericii Catolice. Papa (Pontifex Maximus) este capetenia Bisericii si liderul spiritual suprem al catolicilor din intreaga lume. Insa, Vaticanul ascunde secrete intunecate inimaginabile.

Sedes Sacrorum – Etimologie;

Sedes Sacrorum (Scaunul Sacru), este sigiliul Vaticanului. Cultul Roman, care controleaza Biserica Catolica sustine faptul ca prima persoana care a folosit acest concept al Scaunului Sacru este Sfantul Petru. Insa, acest lucru este imposibil deoarece etimologia cuvantului “Sedes” si sensul acestui cuvant au aparut doar dupa sute de ani de la executia lui Sfantul Petru.

Cultul Roman este o grupare intunecata de satanisti, care a fost implicata in sacrificarea copiilor si in ingroparea oamenilor de vii. De asemenea, aceasta grupare venera demoni. Inca din secolul 1 inainte de Hristos, marii preoti cunoscuti ca si Pontifi – o pozitie ereditara controlata de catre o grupare de familii stravechi – si-au insusit titlul de Pontifex Maximus, dupa ce imparatii Romani s-au autoproclamat mari preoti al cultului Magna Mater cunoscut si sub numele de (Cybele).

- Advertisement -

Datorita mostenirii lor pagane si a dreptului lor de a sacrifica oameni in cinstea zeilor demonici, familiile de preoti au fost alungate din Roma de mai mule ori odata cu finalizarea templului de la Vatican. Cu toate acestea, in timpul istoriei romane, in special dupa decaderea Romei ca si centru al imperiului, marii preoti pagani au devenit lideri ai comunitatii romane si s-au reintors fara nici o problema la obiceiurile lor pagane: sacrificari de copii, canibalism si venerare a demonilor.

In jurul anului 1483, Tomás de Torquemada a primit functia de Inchizitor general in Aragón, Valencia si Catalonia. Tehnicile sale de tortura si militia sa speciala au fost binecuvantate si au fost introduse in ordinul sacru al Cultului Roman. Ca si ordin militaresc al Bisericii Romano Catolice, cavalerii din Sedes Sacrorum au fost trimisi prin ordinele Pontifului Roman sa aplice tehnici specifice Inchizitiei asupra “ereticilor”. Aceste tehnici includeau: asasinari, torturi, contraspionaj, in scopul de a proteja numele Sfintei Biserici Catolice si pentru a reprezenta in mod direct interesele Scaunului Sacru. In ciuda crimelor savarsite, acesti cavaleri erau iertati din perspectiva Bisericii Catolice de toate pacatele lumesti si puteau merge in Rai. Cu alte cuvinte, trupele marelui inchizitor Tomás de Torquemada au format primul ordin militaresc care a primit “imunitate” din partea Papei datorita maleficelor si terifiantelor acte savarsite sub comanda directa a Bisericii Romano Catolice.

Ultimul ritual satanic sub conducerea Sfintei Inchizitii a luat loc la inceputul secolului al 19-lea. La inceputul secolului 20 au mai ramas foarte putini soldati care activau sub protectia Inchizitiei. Cu toate acestea, un nou ordin, de data aceasta de tip nazist numit Cavalerii Scaunului Sacru, urmas al Inchizitiei, format din mii de soldati, a fost creat in anul 1939. Ei au ars de vii peste 18 milioane de oameni inocenti in Rusia si Polonia. Ordinul Scaunului Sacru German a fost desfiintat la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Codul ascuns al Scaunului Sacru;

Atat Scaunului Sacru cat si vesmintele Papei au in centru mitra papala, care este un fel de palarie purtata de catre cardinali si de catre Papa, obicei ce dateaza de mai mult de 4500 de ani.

- Advertisement -

Vazuta din lateral, mitra arata ca si un cap de peste ce are gura deschisa si este exact ceea ce reprezinta. Este vorba despre venerarea “zeului” peste, despre care se spune ca a iesit afara din apa si le-a oferit oamenilor intelepciune. Logo-ul cu peste “crestin”, reprezinta acelasi zeu numit Dagon si din pacate multi adepti ai Crestinismului nu stiu acest lucru. Dagon sau Oannes a fost “zeul peste” care se presupune ca a invatat oamenii sa faca multe lucruri. El i-a invatat sa construiasca orase, i-a invatat legile geometriei si efectiv le-a oferit oamenilor toate cunostintele necesare.

Conform cartii pierdute a lui Enki, zeul peste a fost defapt Ea, cunoscut mai tarziu sub numele de Enki, care a aterizat cu nava sa spatiala imensa pe apa, din care a construit primul asezamant de pe Pamant pe care l-a numit Edin (Edenul Biblic), care insemna in traducere libera Casa Zeilor.

In cadrul Edin-ului, a fost ridicat orasul Eridu, care insemna “casa de departe”. Mai tarziu, acest nume a patruns in toate culturile lumii. A fost cunoscut sub numele de Erde in limba germana, Eretz in limba ebraica si Erthe in engleza veche.

Toata aceasta insuruire de informatii ciudate si oarecum socante ce ne fac sa ne schimbam total parerea despre Biserica Catolica, Papa si Vatican nu sunt tinute in secret. Insa, ca orice putere ce manipuleaza omenirea pentru a-si atinge telurile, Catolicismul nu va putea fi niciodata oprit.