Top 10 cele mai neobișnuite atracții din întreaga lume pe care trebuie sa le vizitezi

- Advertisement -

Chiar și un animal de companie poate deveni o atracție turistică și poate fi evaluat pe Google de către persoanele care l-au vizitat. Astfel de locuri fac ca fiecare călătorie să fie specială și ieșită din comun.

Din aceasta cauza noi ne-am gandit sa va prezentam in acest articol un top 10 al celor mai neobișnuite atracții din întreaga lume pe care trebuie sa le vizitezi.

1. Câinele de la balconul din Gdansk, Polonia

Una dintre cele mai apreciate atracții din Gdansk este câinele de la balcon. Golden Retriever-ul pe nume Milka locuiește la colțul unei străzi. Destul de des, animalului de companie îi place să se întindă pe marginea balconului și să urmărească oamenii care trec prin zona.

- Advertisement -

2. Stâlpul suspendat din Lepakshi, India

Acest misterios stâlp nu se sprijină pe pământ . Este cunoscut ca un tribut adus geniului ingineresc al constructorilor de temple indiene antice și medievale.

3. Kodinhi, „satul gemenilor”, din India

Acest sat din India arată ca orice alt sat din lume, cu excepția faptului că are 400 de perechi de gemeni care locuiesc acolo. Numărul familiilor este de doar 2.000 și este încă un mare mister cum sa întâmplat așa ceva.

- Advertisement -

4. Biserica gigantică in forma de pantof de sticlă din Budai Township, Taiwan

Clădirea are forma unui pantof cu toc înalt și este realizat din peste 320 de panouri de sticlă colorată . Are o lățime de peste 10 m și a costat aproximativ 686.000 de dolari.

5. Comoda gigantă din Carolina de Nord, SUA

Acest sifonier restaurat din secolul al XIX-lea este „cea mai mare comodă din lume”. Are o înălțime de 36 de mtri și a fost construită pentru a atrage oamenii în High Point „capitala mobilierului din lume”.

6. Rezervația Gnome din Devon, Anglia

- Advertisement -

Rezervația Gnome este o grădină și o atracție turistică din Devon, care are peste 2.000 de gnomi pe 4 hectare de teren. Aici puteți vedea, de asemenea, aproximativ 250 de specii etichetate de flori sălbatice, ierburi și ferigi.

7. Autostrada Transfagarasan din Transilvania, Romania

Acest drum din România, cunoscut sub numele de Transfagarasan, are o lungime de 151 de km. Drumul are curbe interminabile și peisaje superbe, astfel încât să vă puteți bucura de puțină adrenalină în aerul curat de munte.

8. Cea mai mare bilă de vopsea din lume din Indiana, SUA

Mingea este acoperita în zeci de mii de straturi de vopsea și deține un record mondial pentru acest lucru.

9. Insula pisicilor din Tashirojima, Japonia

Cat Island si-a câștigat numele, datorită unei credințe locale conform careia hranirea pisicilor va aduce bogăție și noroc. Acum sunt mai multe pisici pe insulă decât oameni .

10. Casa lui Pavlov

Vreme de 60 de zile, două duzini de ostași ruși au apărat Stalingradul de furia nemților, fără a da un pas înapoi, așa cum le ceruse Stalin, dintr-un bloc cu patru etaje. CASA LUI PAVLOV, sergentul major care i-a coordonat!