Array

Vladimir Putin şi-a etalat calităţile de trăgător de elită!

- Advertisement -

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a vizitat galeria pentru lunetişti din cadrul centrului de tragere al concernului Kalaşnikov din parcul Patriot. Liderul de la Kremlin nu a ratat prilejul de a-şi face imagine şi a tras cu un nou model de armă.

Şefului statului rus i-a fost prezentat un clip video despre deschiderea centrului şi înfiinţarea în concern a unităţilor de integrare, precum şi despre noile principii şi abordări ale companiei Kalaşnikov. Specialiştii centrului de trageri i-au prezentat liderului de la kremlin două modele ale unei arme experimentale. După inspectarea galeriei, Vladimir Putin a tras de cinci ori cu arma SVCh-308 asupra unei ţinte aflate la o distanţă de 600 de metri şi a atins de trei ori ţinta.

De asemenea, la expoziţia Kalaşnikov a fost prezentat şi setul „Stena”, destinat trupelor speciale ale Gărzii Naţionale, maşina blindată Asteis cu un modul de luptă, automobile şi motociclete electrice, snowmobile, buggy, precum şi machetele dronei „Zala” şi a navelor de diverse destinaţii, inclusiv „Kometa” de înaltă viteză.